Amy - 038R I Need You (Zwart/Zwart)

Niet op voorraad

Kleine machinale waterpijp van hoge kwaliteit met Amy – 038R (Zwart/Zwart)

Met trots presenteert Premium-Hookahs de nieuwe Amy waterpijpen in ons assortiment! De modellen van dit Duitse merk zijn al zo’n tien jaar een van de beste machinale waterpijpen op de markt. Voorheen waren ze voornamelijk verkrijgbaar in Duistland, Frankrijk en Rusland, maar nu ook in Nederland. Wat dit merk zo kwalitatief goed maakt, is hun gebruik van zware, robuuste en hoogwaardige materialen. De onderdelen kun je eenvoudig van elkaar losschroeven om schoon te maken. Kortom, je ontvangt een product dat zowel prettig is in onderhoud en kwalitatief goede rooksessies geeft.

I need you

Dit 038R model staat ook wel bekend als de I need you. Dankzij het kleine formaat maak je het namelijk snel klaar voor als je even een ontspannende rooksessie nodig hebt na een lange dag. Dit model heeft een kliksysteem waarmee je eenvoudig de stang vastmaakt op de vaas. De stang is gemaakt van roestvrij staal en is 43 centimeter hoog. De vaas is gemaakt van dik glas wat het een goede stabiliteit geeft. Deze heeft een unieke piramidevorm met een mooi gekleurd olie patroon. Door het patroon lijkt het net alsof er een klotsende gekleurde vloeistof in de vaas zit, uitgelopen door olie. Bij bestelling heb je keuze uit meerdere kleuren. Zo wordt dit model geleverd met een zwarte stang en blauwe vaas, maar is ook beschikbaar met een zilveren stang en rode vaas, zwarte stang en groene vaas of zwarte stang en witte vaas.

De 038R wordt standaard geleverd met een wasbare siliconen slang met een stijlvolle slanke metalen eindstuk. Deze is geschikt om meerdere smaken mee te roken. Maak hiervoor zowel je slang als waterpijp goed schoon zodat achtergebleven smaken de nieuwe smaak niet verpesten. Je hebt de mogelijkheid om uit te breiden naar twee slangen.

Gerelateerde producten

Ben je benieuwd naar andere modellen van Amy? Kijk dan eens naar de rest van ons assortiment.

Amy – 038R wordt geleverd met:

  • Zwarte 038R stang van 43cm
  • Stijlvolle zwarte olie piramide vaas
  • Wasbare siliconen slang met RVS mondstuk
  • Kolenschaal
  • Standaard kolentang
  • Amy Deluxe Hot screen tabakskop
Kenmerken
Merk Amy Deluxe
Herkomst Duitsland
Productie Machinaal
Diffuser Ingebouwd
Sluiting Klik
Rookkamer Universeel
Kwaliteit Economy (B)
Type Vaas Glas
Wordt geleverd Compleet
Kleur Zwart
Max. aantal slangen 1 slang, 2 slangen
Lengte 43.0000
Formaat Klein (< 46 cm)
Model Modern
Gewicht stang (Gram) 340
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Amy - 038R I Need You (Zwart/Zwart)
Totaal beoordeling

Selecteer het aantal sterren voor jouw beoordeling!

Uw Review

Deel jouw opinie met anderen door een uitgebreide beoordeling te schrijven