Amy - 055 Imperium (Zwart/Groen)

Niet op voorraad
Delen

Moderne waterpijp met traditionele vormen met Amy – 055 (Zwart/Groen)

Met trots presenteert Premium-Hookahs de nieuwste Amy waterpijpen in ons assortiment! De modellen van dit Duitse merk zijn al zo’n tien jaar een van de beste machinale waterpijpen op de markt. Voorheen waren ze voornamelijk verkrijgbaar in Duitsland, Frankrijk en Rusland, maar nu ook in Nederland. Wat dit merk zo kwalitatief goed maakt, is hun gebruik van zware, robuuste en hoogwaardige materialen. De onderdelen kun je eenvoudig van elkaar losschroeven om schoon te maken. Kortom, je ontvangt een product dat zowel prettig is in onderhoud en kwalitatief goede rooksessies geeft.

Imperium

Dit 055 model staat ook wel bekend als de Imperium. Het is een luxe model van 77 centimeter hoog waarbij er zowel in de stang als vaas traditionele vormen zijn verwerkt. Hierdoor is het qua uiterlijk te vergelijken met een Khalil Mamoon. Wat het overduidelijk een Amy maakt, is het unieke kliksysteem waarmee je de stang vastmaakt op de vaas en de typische Duitse rookflow. Daarnaast hebben de gekleurde varianten van de vaas een speels golvend ontwerp. Onder de vaas is er ruimte voor een LED onderzetter. Alle modellen worden bovendien geleverd met een wasbare siliconen slang van 150 centimeter en een aluminium mondstuk van 40 centimeter. Het gebruik van aluminiumfolie is overbodig dankzij de meegeleverde hot screen set. Het enige wat je dus nog nodig hebt zijn tabak / steentjes en kolen, Met behulp van een Amy slangpoort adapter kun je uitbreiden naar 4 slangen. Dit model wordt geleverd met een zwarte stang en groene vaas, maar is ook verkrijgbaar met een zwarte stang en zwarte vaas of zwarte stang en transparante vaas.

Gerelateerde producten

Ben je benieuwd naar andere modellen van Amy? Kijk dan eens naar de rest van ons assortiment.

Amy – 055 wordt geleverd met:

  • Zwarte 055 stang van 77cm
  • Traditionele groene vaas
  • Wasbare siliconen slang met aluminium mondstuk
  • Kolenschaal
  • Standaard kolentang
  • Amy Deluxe Hot screen tabakskop

Tip: Wil je gelijk zodra je deze waterpijp ontvangt beginnen met roken? Vergeet dan niet om de overige accessoires te bestellen. Denk hierbij aan kooltjes en tabak.

Kenmerken
Merk Amy Deluxe
Aantal slangen 1 slang, 2 slangen, 3 slangen, 4 slangen
Lengte 77.0000
Gewicht stang (Gram) 340
Kwaliteit Excellent (A-klasse)
Sluiting n.v.t.
Type Vaas Waterpijp Glas
Type Diffuser n.v.t.
Rookkamer universele
Herkomst Duitsland
Productiewijze machinaal
Model n.v.t.
Kleur Groen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Amy - 055 Imperium (Zwart/Groen)
Totaal beoordeling

Selecteer het aantal sterren voor jouw beoordeling!

Uw Review

Deel jouw opinie met anderen door een uitgebreide beoordeling te schrijven