Insahar 1.3 - Dark Wood

Niet op voorraad
Delen

Insahar 1.3 - Dark Wood: Bijzondere en luxe waterpijp met hout

Insahar is een exclusief high end merk uit Tsjechië. Hun modellen zijn super luxe en worden gemaakt van de allerbeste materialen. Ze combineren daarmee kwaliteit met een heel eigen stijl. Daarnaast zijn ze ook heel duurzaam. Hier hangt echter wel een prijskaartje aan, maar je bent dan wel verzekerd van een bijzonder topproduct.

Dit 1.3 model heeft moderne strakke lijnen. De stang is gemaakt van hoogwaardig metaal, is recht en heeft geen versiering. De hoogte is 64 centimeter. Aan de onderzijde van de stang zit een metalen plaat waar de slang aan bevestigd wordt en waarmee je de stang op de vaas schroeft. Deze plaat kun je loskoppelen om schoon te maken, en bevat poorten voor extra slangen. In totaal kun je maximaal drie slangen aansluiten. Standaard wordt de waterpijp met een siliconen slang geleverd. De vaas is relatief klein. Het bijzondere is dat deze niet van glas, maar van hout is gemaakt. Voor dit specifieke model is elzenhout in de kleur dark wood gebruikt. De binnenkant is bewerkt met een siliconen laag zodat het hout goed geïsoleerd blijft. Als laatste wordt het model geleverd met een speciale Insahar tabakskop. Dit is een combinatie van een phunnel- en vortexbowl en heeft een geglazuurde laag. De kleur is hetzelfde als die van de vaas.

Insahar 1.3 - Dark Wood wordt geleverd met:

  • Metalen stang van 64cm
  • Luxe vaas van elzenhout
  • Kolenschaal
  • Kolentang
  • Exclusieve Insahar phunnelbowl
  • Siliconen slang van 150cm

Let op: Gebruik bij het schoonspoelen van je vaas altijd lauw water. Bij te warme temperaturen kan het glas zwakker worden en zelfs barsten. Vazen die breken door verkeerd onderhoud worden door ons niet vergoed.

Kenmerken
Merk Insahar
Aantal slangen 1 slang
Lengte 92.0000
Gewicht stang (Gram) Onbekend
Kwaliteit Excellent (A-klasse)
Sluiting Schroefdraad
Type Vaas Waterpijp n.v.t.
Type Diffuser n.v.t.
Rookkamer traditionele
Herkomst Tsjechie
Productiewijze machinaal
Model n.v.t.
Kleur Bruin, Zilver
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Insahar 1.3 - Dark Wood
Totaal beoordeling

Selecteer het aantal sterren voor jouw beoordeling!

Uw Review

Deel jouw opinie met anderen door een uitgebreide beoordeling te schrijven