Insahar 1.3 - Light Wood

Niet op voorraad
Delen

Insahar 1.3 - Light Wood: Bijzondere en luxe waterpijp met hout

Met het merk Insahar laat Tsjechië zich nu ook zien op de waterpijpmarkt. En hoe! Alles van hun modellen straalt high end luxe en exclusiviteit uit. Door gebruik van de allerbeste materialen combineren ze kwaliteit met een heel eigen stijl. Ze zijn wel vrij duur, maar je hebt dan wel een bijzonder topproduct dat bovendien ook heel duurzaam is.

Dit 1.3 model heeft moderne strakke lijnen. De stang is gemaakt van hoogwaardig metaal, is recht en heeft geen versiering. De hoogte is 64 centimeter. Aan de onderzijde van de stang zit een metalen plaat waar de slang aan bevestigd wordt en waarmee je de stang op de vaas schroeft. Deze plaat kun je loskoppelen om schoon te maken, en bevat poorten voor extra slangen. In totaal kun je maximaal drie slangen aansluiten. Standaard wordt de waterpijp met een siliconen slang geleverd. De vaas is relatief klein. Het bijzondere is dat deze niet van glas, maar van hout is gemaakt. Voor dit specifieke model is esdoornhout in de kleur light wood gebruikt. De binnenkant is bewerkt met een siliconen laag zodat het hout goed geïsoleerd blijft. Als laatste wordt het model geleverd met een speciale Insahar tabakskop. Dit is een combinatie van een phunnel- en vortexbowl en heeft een geglazuurde laag. De kleur is hetzelfde als die van de vaas.

Insahar 1.3 - Light Wood wordt geleverd met:

  • Metalen stang van 64cm
  • Luxe vaas van esdoornhout
  • Kolenschaal
  • Kolentang
  • Exclusieve Insahar phunnelbowl
  • Siliconen slang van 150cm

Let op: Gebruik bij het schoonspoelen van je vaas altijd lauw water. Bij te warme temperaturen kan het glas zwakker worden en zelfs barsten. Vazen die breken door verkeerd onderhoud worden door ons niet vergoed.

Kenmerken
Merk Insahar
Aantal slangen 1 slang
Lengte 92.0000
Gewicht stang (Gram) Onbekend
Kwaliteit Excellent (A-klasse)
Sluiting Schroefdraad
Type Vaas Waterpijp n.v.t.
Type Diffuser n.v.t.
Rookkamer traditionele
Herkomst Tsjechie
Productiewijze machinaal
Model Traditioneel
Kleur Bruin, Zilver
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Insahar 1.3 - Light Wood
Totaal beoordeling

Selecteer het aantal sterren voor jouw beoordeling!

Uw Review

Deel jouw opinie met anderen door een uitgebreide beoordeling te schrijven