Amy - 606 Oriental (Goud)

Niet op voorraad
Delen

Unieke waterpijp in Irakese stijl met Amy – 606 (Goud)

Nieuw in ons assortiment: Amy waterpijpen! Dit Duitse merk staat vooral in Duisland, Frankrijk en Rusland bekend als een van de beste merken voor machinale waterpijpen. Voor hun modellen gebruiken ze alleen maar zware, robuuste en hoogwaardige materialen. Wat extra handig is, is dat je alle onderdelen van elkaar kunt losschroeven om ze schoon te maken. Kortom, je bent verzekerd van kwalitatief goede rooksessies en een shisha die prettig is in onderhoud.

Oriental

Dit 606 model zal je direct opvallen dankzij zijn unieke stijl. Met zijn hoogte van 90 centimeter is dit het grootste model van Amy. De naam Oriental komt van de stijl waarin dit model is ontworpen. Dit is namelijk in de Irakese bouwstijl van de Babylonia waterpijpen. Dit houdt in dat de downstem helemaal tot de kop loopt, en dat hier ook de uitblaaspoort zit. De downstem is afschroefbaar om het schoonmaken te vereenvoudigen. Daarnaast heeft dit model geen kliksysteem, maar gebruik je rubbers om alles aan te sluiten. Het ontwerp zelf is strak en futuristisch. De stang bevat weinig versiering en de vaas heeft een lange, smalle hals met een korte, brede voet. De onderkant van de vaas is wel versierd met mooie patronen.

De wasbare siliconen slang is dunner dan bij andere modellen. Dit heeft als nadeel dat het gemakkelijk kan gaan knikken. Bij de aansluiting zit er daarom een metalen spoel om dit te voorkomen. Daarnaast heeft het als voordeel dat de slang lekker licht in de hand ligt. Het mondstuk is er dan ook als een echt handvat ontworpen. Naast de slang is ook de meegeleverde tabakskop van siliconen gemaakt. De kleuren van dit model zijn voornamelijk zwart, maar kunnen verschillen in welke kleur de stang heeft. Bij dit specifieke model is de stang goud, maar deze is ook verkrijgbaar met een rode stang, groene stang of blauwe stang.

Gerelateerde producten

Ben je benieuwd naar andere modellen van Amy? Kijk dan eens naar de rest van ons assortiment.

Amy – 606 wordt geleverd met:

  • Gouden 606 stang van 90cm
  • Vaas in Irakese stijl
  • Wasbare siliconen slang
  • XXL kolenschaal
  • Standaard kolentang
  • Amy standaard tabakskop
  • Alle benodigde rubbers

Tip: Wil je gelijk zodra je deze waterpijp ontvangt beginnen met roken? Vergeet dan niet om de overige accessoires te bestellen. Denk hierbij aan kooltjes en tabak.

Kenmerken
Merk Amy Deluxe
Aantal slangen 1 slang, 2 slangen
Lengte 90.0000
Gewicht stang (Gram) 340
Kwaliteit Excellent (A-klasse)
Sluiting Rubber
Type Vaas Waterpijp Glas
Type Diffuser n.v.t.
Rookkamer traditionele
Herkomst Duitsland
Productiewijze machinaal
Model n.v.t.
Kleur Goud
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Amy - 606 Oriental (Goud)
Totaal beoordeling

Selecteer het aantal sterren voor jouw beoordeling!

Uw Review

Deel jouw opinie met anderen door een uitgebreide beoordeling te schrijven