Amy - 690 City Scape (Zilver/Wit)

Niet op voorraad
Delen

Machinale waterpijp van hoge kwaliteit met Amy - 690 (Zilver/Wit)

Amy is nieuw in ons assortiment! Het is een Duits merk dat vooral in Duitsland, Frankrijk en Rusland bekend staat als een van de beste merken voor machinale waterpijpen. De onderdelen zijn gemaakt van zware, robuuste en hoogwaardige materialen. Je kunt ze eenvoudig van elkaar losschroeven om schoon te maken. Hierdoor zijn de modellen fijn in onderhoud en houd je er bovendien kwalitatief goede rooksessies mee.

City Scape

Dit 690 model staat ook wel bekend als de City Scape. De naam komt van zijn moderne uiterlijk. Ook wordt er wel eens in plaats van scape 'escape' gezegd. Hiermee wordt bedoeld dat dit model uitstekend geschikt is om het drukke leven van de stad even achter je te laten tijdens een ontspannen rooksessie. Het model heeft een kliksysteem waarmee je eenvoudig de stang vastmaakt op de vaas. De stang heeft een zilveren kleur en is gemaakt van roestvrij staal. Met een hoogte van 78 centimeter is de Deluxe 690 een van de grotere modellen van Amy. De vaas is met de hand gemaakt van dik glas wat het een goede stabiliteit geeft. Deze heeft een witte kleur. Dit model is ook verkrijgbaar in de kleurcombinatie witte stang met witte vaas of zwarte stang met transparante vaas. Het model wordt standaard geleverd met een wasbare siliconen slang met een stijlvolle slanke metalen eindstuk. Deze is geschikt om meerdere smaken mee te roken. Maak hiervoor zowel je slang als waterpijp goed schoon zodat achtergebleven smaken de nieuwe smaak niet verpesten. Je hebt de mogelijkheid om uit te breiden naar twee slangen.

Gerelateerde producten

Ben je benieuwd naar andere modellen van Amy? Kijk dan eens naar de rest van ons assortiment.

Amy - 690 wordt geleverd met:

  • Zilveren 690 stang van 78cm
  • Stijlvolle witte vaas met ribbelstructuur
  • Wasbare siliconen slang met RVS mondstuk
  • Kolenschaal
  • Standaard kolentang
  • Amy Deluxe Hot screen tabakskop

Tip: Wil je gelijk zodra je deze waterpijp ontvangt beginnen met roken? Vergeet dan niet om de overige accessoires te bestellen. Denk hierbij aan kooltjes en tabak.

Kenmerken
Merk Amy Deluxe
Herkomst Duitsland
Productie Machinaal
Diffuser Ingebouwd
Sluiting Klik
Rookkamer Universeel
Kwaliteit Excellent
Type Vaas Glas
Wordt geleverd Compleet
Kleur Zilver
Aantal slangen 1 slang, 2 slangen
Model n.v.t.
Gewicht stang (Gram) 930
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Amy - 690 City Scape (Zilver/Wit)
Totaal beoordeling

Selecteer het aantal sterren voor jouw beoordeling!

Uw Review

Deel jouw opinie met anderen door een uitgebreide beoordeling te schrijven