Amy - 911 Shihab (Zwart/Zwart)

Niet op voorraad
Delen

Mix van modern en klassiek met Amy – 911 (Zwart/Zwart)

Met trots presenteert Premium-Hookahs de nieuwste Amy waterpijpen in ons assortiment! De modellen van dit Duitse merk zijn al zo’n tien jaar een van de beste machinale waterpijpen op de markt. Voorheen waren ze voornamelijk verkrijgbaar in Duitsland, Frankrijk en Rusland, maar nu ook in Nederland. Wat dit merk zo kwalitatief goed maakt, is hun gebruik van zware, robuuste en hoogwaardige materialen. De onderdelen kun je eenvoudig van elkaar losschroeven om schoon te maken. Kortom, je ontvangt een product dat zowel prettig is in onderhoud en kwalitatief goede rooksessies geeft.

Shihab

Dit 911 Shihab model is anders dan de meeste andere Amy waterpijpen. Het is een moderne uitvoering van een traditionele Egyptische hookah. Dit houdt in dat het een koperen downstem heeft die niet afschroefbaar is. De stang bevat bovendien een traditionele rookkamer en een Egyptische slangpoort. Daarnaast maak je de vaas en de stang niet aan elkaar vast met het kliksysteem waar Amy zo bekend om staat, maar gebruik je een vaasrubber. De stang is 63 centimeter lang en heeft dankzij de versiering met de bollen en blokken een modern uiterlijk. In samenwerking met de zwarte stang en zwarte vaas krijg je een mix van modern en klassiek. Dit model wordt geleverd met een standaard tabakskop en een heat management tool in plaats van de hot screen set, en je ontvangt een XXL kolenschaal. Het mondstuk heeft groeven en ligt lekker in de hand. Het model is ook verkrijgbaar met een zwarte stang en transparante vaas.

Gerelateerde producten

Ben je benieuwd naar andere modellen van Amy? Kijk dan eens naar de rest van ons assortiment.

Amy – 911 Shihab wordt geleverd met:

  • Zwarte 911 stang van 63cm
  • Klassieke zwarte vaas
  • Wasbare siliconen slang met RVS mondstuk
  • XXL kolenschaal
  • Standaard kolentang
  • Amy standaard tabakskop
  • Amy heat management tool
  • Alle benodigde rubbers

Tip: Wil je gelijk zodra je deze waterpijp ontvangt beginnen met roken? Vergeet dan niet om de overige accessoires te bestellen. Denk hierbij aan kooltjes en tabak.

Kenmerken
Merk Amy Deluxe
Aantal slangen 1 slang, 2 slangen
Lengte 63.0000
Gewicht stang (Gram) 340
Kwaliteit Excellent (A-klasse)
Sluiting Rubber
Type Vaas Waterpijp Glas
Type Diffuser n.v.t.
Rookkamer traditionele
Herkomst Duitsland
Productiewijze machinaal
Model n.v.t.
Kleur Zwart
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Amy - 911 Shihab (Zwart/Zwart)
Totaal beoordeling

Selecteer het aantal sterren voor jouw beoordeling!

Uw Review

Deel jouw opinie met anderen door een uitgebreide beoordeling te schrijven