Adalya ATH - T-Brass BA - Safir / Hurrem Nigari (Bordeaux Red)

Op voorraad
€ 399,00
Delen

Adalya ATH - T-Brass BA - Safir / Hurrem

ATH heeft zichzelf al bewezen door het maken van de populaire smaken voor de waterpijp. Ook deze waterpijp van Adalya ATH is van hele hoge kwaliteit! Een traditionele style waterpijp, met de kwaliteit van de nieuwste generatie shishas, gecombineerd met vakmanschap met hoge precisie.

Met een afkoppelbare diffuser, een gesloten rookkamer systeem, RVS binnenbuis en een 24 karaats gouden afwerking behoort deze ATH shisha zeker in de top van de markt!

Tip: Maak je shisha compleet met deze bordeaux rode Ottomaanse shisha slang van hetzelfde merk. Sluit zonder rubber naadloos aan! 

Let op: Deze waterpijp wordt geleverd zonder slang en tabakskop. 

Passen alle slangen en tabakskoppen op deze waterpijp? :

Ja, in principe zijn alle producten op onze website aansluitbaar en uitwisselbaar, mits anders is aangegeven op de productpagina. Om die reden adviseren we dan ook om alle producten via Premium-Hookahs aan te schaffen zodat je zeker weet dat ze aansluiten en dat ze authentiek zijn (helaas is er veel namaak op de markt. Premium-Hookahs garandeerd je van 100% originele producten!). Wanneer je via je klantaccount bestelt, profiteer je niet alleen van het sparen van Premium punten, maar kun je in de toekomst ook sneller passende reserveonderdelen terug vinden op basis van je aankoopgeschiedenis. Ook kunnen wij je gemakkelijker helpen bij vragen over je producten en bevestigen of een product zal gaan aansluiten en een goede combinatie vormt.


Unieke en exclusieve waterpijp producten verkrijgbaar bij Premium-Hookahs

Let op: Helaas zijn er van dit product veel namaakartikelen op de markt. Premium-Hookahs is de officiele dealer van dit product in Nederland. Hierdoor kunnen wij de origine van dit product garanderen!Kenmerken
Merk Adalya ATH
Herkomst Turkije
Productie Handgemaakt
Diffuser Ingebouwd en afkoppelbaar
Sluiting Schroefdraad
Rookkamer Traditioneel
Kwaliteit Premium (A+)
Type Vaas Boheems Kristal met 24K goud
Wordt geleverd Zonder slang en zonder kopje
Kleur Goud, Rood
Aantal slangen 1 slang
Lengte 65.0000
Formaat Medium (46cm - 68cm)
Model Traditioneel
Gewicht stang (Gram) Onbekend
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Adalya ATH - T-Brass BA - Safir / Hurrem Nigari (Bordeaux Red)
Totaal beoordeling

Selecteer het aantal sterren voor jouw beoordeling!

Uw Review

Deel jouw opinie met anderen door een uitgebreide beoordeling te schrijven