Al Waha - Mint (200g)

Niet op voorraad
€ 37,90
Kort Overzicht
Al Waha is een Jordaans merk dat natte waterpijptabak van goede kwaliteit maakt. Dit specifieke tabak heeft een frisse muntsmaak.
 • Logo
  Gratis verzending vanaf €49,-
  anders slechts €3,95!
 • Logo
  Voor 18:00 besteld,
  morgen in huis!
 • Logo
  31 dagen retourneren.
  Niet goed? Geld terug!

Volle smaak van dikke wolken met Al Waha – Mint

Voor prima kwaliteit waterpijptabak moet je bij Al Waha zijn. Vanuit Jordanië maken ze dit product dat geliefd is om de dikke rookwolken vol van smaak. De volle smaak komt door de zeer natte structuur van het tabak. Bij het verwarmen komt er vocht vrij, wat zich goed mengt met de rook. Door het vocht gaat het tevens langer mee en haal je het meeste uit je rooksessie.

Frisse muntsmaak

Munt is een van de klassieke en populairste smaken. Het geeft je een heerlijke frisse sensatie met een licht zoetje. Dit is vooral lekker op warme dagen. Je kunt de smaak prima op zichzelf roken, of combineren met andere smaken. Probeer bijvoorbeeld eens een combinatie met een andere smaak van Al Waha, of pak juist een ander merk. De mogelijkheden zijn eindeloos, en zo kom je op de meest persoonlijke smaken.

Alle Al Waha smaken komen in een bakje van 200 gram. Je kunt de smaak dus een paar keer roken om uit te proberen. Mocht het je niet bevallen zit je tevens niet gelijk vast aan een grote hoeveelheid. Vanwege de natte structuur van de molasses is het sterk aan te raden om een vortex- of phunnel tabakskop te gebruiken. Bij deze typen blijven de sappen die bij het verwarmen vrijkomen goed bewaard, waardoor ze nog langer smaak afgeven. Je haalt hierdoor het meeste uit je tabak, al helemaal omdat Al Waha in verhouding zijn smaak zeer lang behoudt.

Let op: Je dient 18 jaar of ouder te zijn om dit product te kunnen bestellen!

Productinformatie
Merk Al Waha
Soort Classic
Nicotine gehalte 0.5% nicotine
Smaak Mint
Herkomst Jordanië
Structuur Nat
Hoeveelheid 200 gram