Aladin Squeeze - Choco Choco

Niet op voorraad
Delen

Unieke smaakvolle smaakpasta Aladin Squeeze - Choco Choco

Aladin, een Duits merk wat bekend staat om zijn waterpijpen, produceert ook andere accessoires. Aladin Hookah Squeeze is hun lijn voor waterpijppasta. Binnen de markt is er een groeiende vraag naar alternatieven voor het roken van tabak. Stoomsteentjes zijn een bekend alternatief, maar ook deze pasta voldoet aan deze vraag. Je bent verzekerd van dikke rookwolken, volle smaak en lange rooktijd met maar een klein beetje pasta. Aangezien de pasta nicotine en teer vrij is, heb je een perfect alternatief voor wanneer je wilt stoppen met roken, of wanneer je gezonder wilt zijn.

Chocolade is er niet alleen om te eten maar ook om te roken!

Met Hookah Squeeze ben je er zeker van dat de geur die je ruikt bij het openmaken van het bakje precies hetzelfde zal zijn als de smaak die je proeft tijdens het roken. In dit geval is de heerlijke geur van chocolade een voorbode voor wat je gaat proeven. Chocolate kom je niet veel tegen als waterpijpsmaak. Het is er echter wel heel goed voor geschikt, want zeg nou zelf, wie houdt er niet van chocola? Het is gemaakt van zoete en bittere chocolade en is goed te combineren met andere smaken.

  • Merk: Aladin Hookah Squeeze
  • Smaak : Choco Choco
  • Inhoud: 50g
  • Gebruiksaanwijzing: Roer voor gebruik de pasta eventjes door met een lepeltje. Smeer vervolgens de tabakskop met een beetje pasta in en laat de hete kooltjes de kop goed verwarmen. Geniet daarna van de volle smaak.
Kenmerken
Merk Aladin
Nicotine gehalte Nicotinevrij
Herkomst Duitsland
Structuur Nat
Smaak chocolade
Hoeveelheid 50 gram
Kwaliteit Excellent (A-klasse)
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Aladin Squeeze - Choco Choco
Totaal beoordeling

Selecteer het aantal sterren voor jouw beoordeling!

Uw Review

Deel jouw opinie met anderen door een uitgebreide beoordeling te schrijven