Aladin Squeeze - White Grape

Waardering:
100% of 100
Niet op voorraad
Delen

Unieke smaakvolle smaakpasta Aladin Squeeze - White Grape

Aladin, een Duits merk wat bekend staat om zijn waterpijpen, produceert ook andere accessoires. Aladin Hookah Squeeze is hun lijn voor waterpijppasta. Binnen de markt is er een groeiende vraag naar alternatieven voor het roken van tabak. Stoomsteentjes zijn een bekend alternatief, maar ook deze pasta voldoet aan deze vraag. Je bent verzekerd van dikke rookwolken, volle smaak en lange rooktijd met maar een klein beetje pasta. Aangezien de pasta nicotine en teer vrij is, heb je een perfect alternatief voor wanneer je wilt stoppen met roken, of wanneer je gezonder wilt zijn.

De friszoete smaak van witte druif

Met Hookah Squeeze ben je er zeker van dat de geur die je ruikt bij het openmaken van het bakje precies hetzelfde zal zijn als de smaak die je proeft tijdens het roken. In dit geval is de heerlijke geur van witte druif een voorbode voor wat je gaat proeven. De druif maakt de rook lekker friszoet. Het is een heerlijke smaak waar je niet snel moe van wordt. Eventueel kun je de smaak iets aanpassen door bijvoorbeeld Mola Mix toe te voegen, of door de pasta te mengen met stoomsteentjes. Zo kun je lekker experimenteren en je eigen favoriete combinatie maken.

Overzicht

  • Merk: Aladin Hookah Squeeze
  • Smaak : White Grape
  • Inhoud: 50g
  • Gebruiksaanwijzing: Roer voor gebruik de pasta eventjes door met een lepeltje. Smeer vervolgens de tabakskop met een beetje pasta in en laat de hete kooltjes de kop goed verwarmen. Geniet daarna van de volle smaak.
Kenmerken
Merk Aladin
Nicotine gehalte Nicotinevrij
Herkomst Duitsland
Structuur Nat
Smaak druif
Hoeveelheid 50 gram
Kwaliteit n.v.t.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Aladin Squeeze - White Grape
Totaal beoordeling

Selecteer het aantal sterren voor jouw beoordeling!

Uw Review

Deel jouw opinie met anderen door een uitgebreide beoordeling te schrijven

BEOORDELING & REVIEWS
5

Gemiddelde beoordeling

Waardering:
100% of 100
5 ster
1
4 ster
0
3 ster
0
2 ster
0
1 ster
0
Prijs 5
100% of 100
Kwaliteit 5
100% of 100