Amir's 202

Op voorraad
€ 229,00

Upgrade je Amy!

Uitstekende gebruiksvriendelijkheid in een stoer jasje met Amir's 202

Amir is een lijn waterpijpmodellen van het bekende merk Amy Deluxe. Dit Duitse merk staat vooral in Duisland, Frankrijk en Rusland bekend als een van de beste merken voor machinale waterpijpen. Voor hun modellen gebruiken ze alleen maar zware, robuuste en hoogwaardige materialen. Wat extra handig is, is dat je alle onderdelen van elkaar kunt losschroeven om ze schoon te maken. Kortom, je bent verzekerd van kwalitatief goede rooksessies en een shisha die prettig is in onderhoud.

Amir's 202

Dit Amir's 202 model heeft veel overeenkomsten met de SS-lijn. Maar waar de SS-modellen wat minder gericht op het uiterlijk, is deze dat absoluut wel. En dat met behoud van de hoge gebruiksvriendelijkheid. De vaas heeft een breed uitlopende onderkant voor extra stabiliteit. Deze is versierd met een ribbelpatroon voor een extra sierlijke uitstraling. De stang heeft een stoer design dankzij de spikes. Deze geven bij het optillen ook extra grip. Ook wordt het model geleverd met een handige mondstukhouder onder de kolenschaal. Hier kun je veilig en hygi쯩sch het mondstuk in hangen wanneer je de slang niet gebruikt. Er is ruimte voor meerdere mondstukken, wat handig is, omdat je dit model kunt uitbreiden naar vier slangen. Tussen de stang en de kolenschaal zit een molassesvanger. Deze vangt eventuele sappen van je tabak of steentjes op en voorkomt dat deze in de vaas terecht komen. Dit is goed voor de smaak van de rook. Kortom, het is een model waar iedereen een goede rooksessie mee kan houden. Het model is 100 centimeter hoog en heeft een transparante vaas.

Gerelateerde producten

Ben je benieuwd naar andere modellen van Amy? Kijk dan eens naar de rest van ons assortiment.

Amir's 202 wordt geleverd met:

  • Amir's 202 stang van 100cm
  • Stabiele transparante vaas met ribbelpatroon
  • Wasbare siliconen slang met metalen mondstuk
  • Mondstukhouder
  • Kolenschaal
  • Molassesvanger
  • Standaard kolentang
  • Amy Deluxe Hot screen tabakskop

Tip: Wil je gelijk zodra je deze waterpijp ontvangt beginnen met roken? Vergeet dan niet om de overige accessoires te bestellen. Denk hierbij aan kooltjes en tabak.

Kenmerken
Merk Amy Deluxe
Herkomst Duitsland
Productie Machinaal
Diffuser Geen
Sluiting Klik
Rookkamer Universeel
Kwaliteit Excellent (A)
Type Vaas Glas (Extra dik)
Wordt geleverd Compleet
Kleur Transparant, Zilver
Max. aantal slangen 1 slang, 2 slangen
Lengte 100.0000
Formaat Groot (> 69cm)
Model Modern
Gewicht stang (Gram) 340
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Amir's 202
Totaal beoordeling

Selecteer het aantal sterren voor jouw beoordeling!

Uw Review

Deel jouw opinie met anderen door een uitgebreide beoordeling te schrijven