Amir's 901 - Karat X

Niet op voorraad

Upgrade je Amy!

Delen

Uitgesproken Luxe met Amir's 901

Amir is een lijn waterpijpmodellen van het bekende merk Amy Deluxe. Dit Duitse merk staat vooral in Duisland, Frankrijk en Rusland bekend als een van de beste merken voor machinale waterpijpen. Voor hun modellen gebruiken ze alleen maar zware, robuuste en hoogwaardige materialen. Wat extra handig is, is dat je alle onderdelen van elkaar kunt losschroeven om ze schoon te maken. Kortom, je bent verzekerd van kwalitatief goede rooksessies en een shisha die prettig is in onderhoud.

Amir's 901

Dit Amir's 901 model heeft een elegant en luxe design en is een echte eyecatcher. De stang maakt veel indruk door de steentjes en gouden vormgeving. Waar vrijwel alle Amir's een machinale vaas hebben, heeft dit luxe design een handgeblazen vaas met de hoogste kwaliteit kristalglas. Daarnaast is de rookkolom gemaakt van edelmetaal. Als kers op de taart wordt de waterpijp geleverd in een mooie doos en wordt de shisha geleverd inclusief nodige accesoires. 

Tip: Wil je gelijk zodra je deze waterpijp ontvangt beginnen met roken? Vergeet dan niet om de overige accessoires te bestellen. Denk hierbij aan kooltjes, een kolenverhitter en smaak (tabak of steamstones).

Kenmerken
Merk Amy Deluxe
Herkomst Duitsland
Productie Machinaal
Diffuser Ingebouwd en afkoppelbaar
Sluiting Schroefdraad
Rookkamer Modern
Kwaliteit Excellent (A)
Type Vaas Glas (Extra dik)
Wordt geleverd Compleet
Kleur Goud, Transparant
Aantal slangen 1 slang, 2 slangen, 3 slangen, 4 slangen
Lengte 100.0000
Formaat Groot (> 69cm)
Model Modern
Gewicht stang (Gram) Onbekend
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Amir's 901 - Karat X
Totaal beoordeling

Selecteer het aantal sterren voor jouw beoordeling!

Uw Review

Deel jouw opinie met anderen door een uitgebreide beoordeling te schrijven