Amy - 027 Lady On Fire (Zilver/Groen)

Niet op voorraad
Delen

Stijlvol en sexy met Amy – 027 (Zilver/Groen)

Amy is nieuw in ons assortiment! Het is een Duits merk dat vooral in Duitsland, Frankrijk en Rusland bekend staat als een van de beste merken voor machinale waterpijpen. De onderdelen zijn gemaakt van zware, robuuste en hoogwaardige materialen. Je kunt ze eenvoudig van elkaar losschroeven om schoon te maken. Hierdoor zijn de modellen fijn in onderhoud en houd je er bovendien kwalitatief goede rooksessies mee.

Lady on Fire

Dit 027 model staat ook wel bekend als de Lady on Fire. Dit is een modern en compact model met een hoogte van 65 centimeter. In de vormgeving zijn vrouwelijke vormen verwerkt. De zandlopervorm van een vrouwenlichaam komt terug in de stang, maar door de langwerpige vaas met een brede voet komt het ook terug in het geheel. De vaas is bovendien versierd met een sierlijk rookpluimpatroon. Kortom, dit is een vrouw die jou een geweldige rooksessies gaat geven. Bij bestelling heb je keuze uit meerdere kleuren. Zo wordt dit model geleverd met een zilveren stang en groene vaas, maar is ook beschikbaar met een zilveren stang en rode vaas of zilveren stang en transparante vaas.

De 027 wordt standaard geleverd met een wasbare siliconen slang in dezelfde kleur als de vaas en met een stijlvolle slanke aluminium eindstuk. Deze is geschikt om meerdere smaken mee te roken. Maak hiervoor zowel je slang als waterpijp goed schoon zodat achtergebleven smaken de nieuwe smaak niet verpesten. Je hebt de mogelijkheid om uit te breiden naar twee slangen.

Gerelateerde producten

Ben je benieuwd naar andere modellen van Amy? Kijk dan eens naar de rest van ons assortiment.

Amy – 027 wordt geleverd met:

  • Zilveren 027 stang van 65cm
  • Transparante vaas met groen rookpluimpatroon
  • Wasbare siliconen slang met aluminium mondstuk in de kleur groen
  • Kolenschaal
  • Standaard kolentang
  • Amy Deluxe Hot screen set

Tip: Wil je gelijk zodra je deze waterpijp ontvangt beginnen met roken? Vergeet dan niet om de overige accessoires te bestellen. Denk hierbij aan kooltjes en tabak.

Kenmerken
Merk Amy Deluxe
Aantal slangen 1 slang, 2 slangen
Lengte 76.0000
Gewicht stang (Gram) 340
Kwaliteit Excellent (A-klasse)
Sluiting Klik
Type Vaas Waterpijp Glas
Type Diffuser Ingebouwde diffuser
Rookkamer universele
Herkomst Duitsland
Productiewijze machinaal
Model n.v.t.
Kleur Groen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Amy - 027 Lady On Fire (Zilver/Groen)
Totaal beoordeling

Selecteer het aantal sterren voor jouw beoordeling!

Uw Review

Deel jouw opinie met anderen door een uitgebreide beoordeling te schrijven