Amy - 690 City Scape (Zwart/Wit)

Op voorraad
€ 99,95

Upgrade je AMY waterpijp!

Machinale waterpijp van hoge kwaliteit met Amy – 690 (Zwart/Zwart)

Amy waterpijpen! Dit Duitse merk staat vooral in Duisland, Frankrijk en Rusland bekend als een van de beste merken voor machinale waterpijpen. Amy Deluxe gebruikt  alleen maar zware, robuuste en hoogwaardige materialen. Wat extra handig is, is dat je alle onderdelen van elkaar kunt losschroeven om ze schoon te maken. Kortom, je bent verzekerd van kwalitatief goede rooksessies en een shisha die prettig is in onderhoud.

Amy Deluxe City Scape

Dit 690 model staat ook wel bekend als de City Scape. De naam komt van zijn moderne uiterlijk. Ook wordt er wel eens in plaats van scape 'escape' gezegd. Hiermee wordt bedoeld dat dit model uitstekend geschikt is om het drukke leven van de stad even achter je te laten tijdens een ontspannen rooksessie. Het model heeft een kliksysteem waarmee je eenvoudig de stang vastmaakt op de vaas. De stang heeft een zwarte kleur en is gemaakt van roestvrij staal. Met een hoogte van 78 centimeter is de Deluxe 690 een van de grotere modellen van Amy. De vaas is met de hand gemaakt van dik glas wat het een goede stabiliteit geeft. Deze heeft een zwarte kleur. Dit model is ook verkrijgbaar in de kleurcombinatie witte stang met witte vaas of zilveren stang met witte vaas.

De Amy Deluxe 630 wordt standaard geleverd met een wasbare siliconen slang met een stijlvolle slanke metalen eindstuk. Deze is geschikt om meerdere smaken mee te roken. Maak hiervoor zowel je slang als waterpijp goed schoon zodat achtergebleven smaken de nieuwe smaak niet verpesten. Je hebt de mogelijkheid om de Amy waterpijp uit te breiden naar twee slangen. 

Gerelateerde producten

Ben je benieuwd naar andere modellen van Amy? Kijk dan eens naar de rest van ons assortiment.

Amy - 690 wordt geleverd met:

  • Zwarte 690 stang van 78cm
  • Stijlvolle zwarte vaas met ribbelstructuur
  • Wasbare siliconen slang met RVS mondstuk
  • Kolenschaal
  • Standaard kolentang
  • Amy Deluxe Hot screen tabakskop

Tip: Wil je gelijk zodra je deze waterpijp ontvangt beginnen met roken? Vergeet dan niet om de overige accessoires te bestellen. Denk hierbij aan kooltjes en tabak.

Kenmerken
Merk Amy Deluxe
Herkomst Duitsland
Productie Machinaal
Diffuser Ingebouwd
Sluiting Klik
Rookkamer Universeel
Kwaliteit Economy (B)
Type Vaas Glas
Wordt geleverd Compleet
Kleur Wit
Max. aantal slangen 1 slang
Lengte 78.0000
Formaat Groot (> 69cm)
Model Modern
Gewicht stang (Gram) 930
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Amy - 690 City Scape (Zwart/Wit)
Totaal beoordeling

Selecteer het aantal sterren voor jouw beoordeling!

Uw Review

Deel jouw opinie met anderen door een uitgebreide beoordeling te schrijven