Anima Design - Magic

Op voorraad
€ 1.544,00

Anima PREMIUM: Verhef de Hedendaagse Rookervaring

Ontdek het domein van Anima PREMIUM, waar spiritualiteit en moderne rook samenkomen. Laat je onderdompelen in onze meticuleus vervaardigde collectie, exclusief ontwikkeld door onze visionaire ontwerpers voor de veeleisende verzamelaar.

Met Uitstekende Precisie Vervaardigd

Elke Anima waterpijp is met uiterste zorg met de hand vervaardigd met fijne materialen, waarbij de nadruk ligt op precisie en ambachtelijke productie. Met zijn kenmerkende gegoten aluminium onderdeel onderscheidt Anima zich van andere waterpijpen en creëert het een opmerkelijke synergie van functionaliteit en elegantie. De prachtige combinatie van aluminium en met de hand gemaakt porselein zorgt voor een werkelijk unieke rookervaring. Onze vazen, vervaardigd van Tsjechisch kristal dat geblazen is in traditionele Tsjechische glasfabrieken met een lange geschiedenis, garanderen ongeëvenaarde esthetische waarde en een prachtige verscheidenheid aan ontwerpen.

Ongeëvenaarde Kwaliteit

Onze toewijding aan het bieden van de hoogste kwaliteit rookervaring is duidelijk zichtbaar in elk aspect van ons diep detailgerichte product. Meesters van hun ambacht dragen bij aan het ontwikkelings- en productieproces, waarbij ze hun expertise inzetten voor met de hand gemaakt porselein, mondgeblazen glas en moderne materialen zoals gegoten aluminium. Anima waterpijpen worden met trots geproduceerd in de Tsjechische Republiek, het hart van de Europese Unie.

Maak Kennis met Anima MAGIC

Ervaar het buitengewone met Anima MAGIC, een betoverende samensmelting van kleuren die voortdurend betovert. Blauw, paars, roze, goud en platina dansen harmonieus samen en creëren een magische ambiance die altijd uniek is. Ontdek de altijd veranderende aantrekkingskracht van Anima MAGIC, speciaal ontworpen voor wie op zoek is naar een werkelijk extravagante combinatie.

Ga mee op een buitengewone reis met Anima PREMIUM, waar hedendaagse rookervaring samensmelt met spiritueel gelukzaligheid.

Kenmerken
Merk Anima
Herkomst Tsjechie
Productie Machinaal
Diffuser Ingebouwd en afkoppelbaar
Sluiting Klik
Rookkamer n.v.t.
Kwaliteit Royal Class (A++)
Type Vaas Boheems kristal
Wordt geleverd Zonder kopje
Kleur Transparant, Zwart, Matt, Regenboog
Max. aantal slangen 1 slang
Lengte 62
Formaat Medium (46cm - 68cm)
Model Modern
Gewicht stang (Gram) Onbekend
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Anima Design - Magic
Totaal beoordeling

Selecteer het aantal sterren voor jouw beoordeling!

Uw Review

Deel jouw opinie met anderen door een uitgebreide beoordeling te schrijven