Bigg Ice Rockz - Apple Fig

Waardering:
90% of 100
Op voorraad
€ 7,50
  • Koop 2 voor € 6,95 en bespaar 7%
Delen

De nieuwste herbal tabak innovatie van Aladin: Aladin Bigg Ice Rockz! Bigg Ice Rockz worden gemaakt uit een speciaal soort gell in combinatie met de bekende rooksteentjes en zorgen voor een nog intensere smaak. Daarnaast blijft hierdoor de smaak langer in stand en behoort aanbranden tot de verleden tijd!  

Bigg Ice Rockz Cherry smaak is een nieuwe verfrissende kersen smaak. De zoete warme kersen aroma geeft je het gevoel alsof je het oude bekende kersensnoepje in je mond hebt en de mint zorgt voor een verfrissende nasmaak.

Gebruik: Gebruik een lepeltje om de Aladin Ice Rockz – Cherry door elkaar te roeren. Vul vervolgens het tabakskopje vol tot onder de rand. Laat de kooltjes 2 minuten het tabakskopje verwarmen en bereid jezelf voor op een heerlijk zuivere smaaksensatie!

Tip: Rook Steam stones, parels of ice rockz in combinatie met een Vortex of Phunnel tabakskop. Hiermee voorkom je dat de steentjes in de gaten van de tabakskop gaan liggen en dat het sap zal weg druppelen de vaas in. Zo kun je langer en smaakvoller roken!

Kenmerken
Merk Aladin
Nicotine gehalte Nicotinevrij
Herkomst Duitsland
Structuur Nat
Smaak soort n.v.t.
Smaak Mint
Hoeveelheid 508
Kwaliteit Excellent (A-klasse)
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bigg Ice Rockz - Apple Fig
Totaal beoordeling

Selecteer het aantal sterren voor jouw beoordeling!

Uw Review

Deel jouw opinie met anderen door een uitgebreide beoordeling te schrijven

BEOORDELING & REVIEWS
4.5

Gemiddelde beoordeling

Waardering:
90% of 100
5 ster
1
4 ster
0
3 ster
0
2 ster
0
1 ster
0
Kwaliteit 4
80% of 100
Prijs 5
100% of 100