Bigg Ice Rockz - Ice Gum

Waardering:
100% of 100
Niet op voorraad

Heerlijke smaak zonder tabak met Aladin Bigg Ice Rockz - Ice Gum

Aladin staat bekend om zijn waterpijpen, maar ontwikkelt ook andere accessoires. Geproduceerd in Duitland introduceren ze Bigg Ice Rockz, hun lijn voor waterpijpsteentjes. Deze steentjes bieden een perfect alternatief voor het roken van tabak. Ze zijn namelijk nicotine en teer vrij en daarmee gezonder. Je kunt ze dan ook goed gebruiken wanneer je wilt stoppen met roken. Bovendien krijg je door de juiste combinatie van de beste materialen dikke rookwolken, volle smaak en lange rooktijd.

De frisse smaak van kauwgom

Als je wilt weten wat je tijdens het roken gaat proeven, hoef je alleen maar het bakje open te maken en te ruiken. De heerlijke geur van gum zal je tegemoet komen. De geur zal perfect overlopen in de smaak die je tijdens het roken zult proeven. Het is de zoete en fruitige smaak die je van spearmint kauwgom gewend bent. Daarnaast kun je ook de frisse ondertoon van mint ontdekken. Samen vormen ze een heerlijke frisse combinatie. Met bijvoorbeeldMola Mix kun je deze smaak nog extra versterken of aanpassen.

Overzicht

  • Merk: Aladin Bigg Ice Rockz
  • Smaak : Ice Gum
  • Inhoud: 120g
  • Gebruiksaanwijzing: Roer voor gebruik de steentjes eventjes door met een lepeltje. Vul vervolgens de tabakskop tot onder de rand en laat de hete kooltjes minimaal twee minuten de steentjes verwarmen. Geniet daarna van de volle smaak.

Tip: Rook Steam stones, pasta of ice rockz in combinatie met een Phunnel tabakskop. Hiermee voorkom je dat de steentjes of pasta in de gaten van de tabakskop gaan liggen en dat het sap zal weg druppelen de vaas in. Zo kun je langer en smaakvoller roken!

Kenmerken
Merk Aladin
Nicotine gehalte Zonder nicotine
Herkomst Duitsland
Structuur Nat
Smaak soort n.v.t.
Smaak Mint
Hoeveelheid 508
Kwaliteit Excellent (A)
BEOORDELING & REVIEWS
30

Gemiddelde beoordeling

Waardering:
100% of 100
30 ster
20
50 ster
123
100 ster
123
200 ster
123
één ster
123
Prijs 5.00
100% of 100
Kwaliteit 5.00
100% of 100
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bigg Ice Rockz - Ice Gum
Totaal beoordeling

Selecteer het aantal sterren voor jouw beoordeling!

Uw Review

Deel jouw opinie met anderen door een uitgebreide beoordeling te schrijven