Bigg Ice Rockz - Ice Blueberry 1KG

Op voorraad
Nog 8 beschikbaar
€ 45,00
€ 39,95
Delen

Heerlijke smaak zonder tabak met Aladin Bigg Ice Rockz - Ice Blueberry

Met de Bigg Ice Rockz introduceert het Duitse waterpijpmerk Aladin hun lijn voor waterpijpsteentjes. De steentjes voldoen aan de groeiende vraag voor alternatieven voor het roken van tabak. Deze vraag is er omdat steeds meer mensen nicotine en teer vrij willen roken, zonder dat ze op de smaak willen inleveren. Dankzij de juiste combinatie van de beste materialen ben je met dit merk verzekerd van dikke rookwolken, volle smaak en lange rooktijd.

De zoete smaak van bosbessen

Als je wilt weten wat je tijdens het roken gaat proeven, hoef je alleen maar het bakje open te maken en te ruiken. De heerlijke geur van bosbessen zal je tegemoet komen. De geur zal perfect overlopen in de smaak die je tijdens het roken zult proeven. Het is de zoete en fruitige smaak die je van bosbessen gewend bent. Daarnaast kun je ook de frisse ondertoon van mint ontdekken. Samen vormen ze een heerlijke zoetfrisse combinatie. Met bijvoorbeeldMola Mix kun je deze smaak nog extra versterken of aanpassen.

Overzicht

  • Merk: Aladin Bigg Ice Rockz
  • Smaak : Ice Blueberry
  • Inhoud: 1000g
  • Gebruiksaanwijzing: Roer voor gebruik de steentjes eventjes door met een lepeltje. Vul vervolgens de tabakskop tot onder de rand en laat de hete kooltjes minimaal twee minuten de steentjes verwarmen. Geniet daarna van de volle smaak.

Tip: Rook Steam stones, parels of ice rockz in combinatie met een Vortex of Phunnel tabakskop. Hiermee voorkom je dat de steentjes in de gaten van de tabakskop gaan liggen en dat het sap zal weg druppelen de vaas in. Zo kun je langer en smaakvoller roken!

Kenmerken
Merk Aladin
Nicotine gehalte Nicotinevrij
Herkomst Egypte
Structuur Nat
Smaak bosbes, mint
Hoeveelheid 1 kg
Kwaliteit Excellent (A-klasse)
Past in digitale postzegel Nee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bigg Ice Rockz - Ice Blueberry 1KG
Totaal beoordeling

Selecteer het aantal sterren voor jouw beoordeling!

Uw Review

Deel jouw opinie met anderen door een uitgebreide beoordeling te schrijven