Bigg Ice Rockz - Ice Fresh

Waardering:
97% of 100
Op voorraad
Nog 3 beschikbaar
€ 7,50
  • Koop 2 voor € 6,95 en bespaar 7%

Heerlijke smaak zonder tabak met Aladin Bigg Ice Rockz - Ice Fresh

Aladin staat bekend om zijn waterpijpen, maar ontwikkelt ook andere accessoires. Geproduceerd in Duitland introduceren ze Bigg Ice Rockz, hun lijn voor waterpijpsteentjes. Deze steentjes bieden een perfect alternatief voor het roken van tabak. Ze zijn namelijk nicotine en teer vrij en daarmee gezonder. Je kunt ze dan ook goed gebruiken wanneer je wilt stoppen met roken. Bovendien krijg je door de juiste combinatie van de beste materialen dikke rookwolken, volle smaak en lange rooktijd.

Explosie van frisheid

Bij het roken van de steentjes in het belangrijk dat de smaak die je verwacht te proeven je daadwerkelijk ook proeft. Met Bigg Ice Rockz hoef je alleen maar het bakje open te maken om te ruiken wat je kunt verwachten. De geur loopt perfect over in de smaak. In dit geval is dit de heerlijke geur van verfrissende smaken. Mint is een van de populairste smaken vanwege zijn frisse smaak en mogelijkheid om te combineren met andere smaken. Bij deze smaak is de mint gecombineerd met andere frisse smaken voor een explosie van frisheid. Door smaakversterkers als Mola Mix toe te voegen kun je eventueel lekker experimenteren met andere smaakcombinaties.

Overzicht

  • Merk: Aladin Bigg Ice Rockz
  • Smaak : Ice Fresh
  • Inhoud: 120g
  • Gebruiksaanwijzing: Roer voor gebruik de steentjes eventjes door met een lepeltje. Vul vervolgens de tabakskop tot onder de rand en laat de hete kooltjes minimaal twee minuten de steentjes verwarmen. Geniet daarna van de volle smaak.

Tip: Rook Steam stones, pasta of ice rockz in combinatie met een Phunnel tabakskop. Hiermee voorkom je dat de steentjes of pasta in de gaten van de tabakskop gaan liggen en dat het sap zal weg druppelen de vaas in. Zo kun je langer en smaakvoller roken!

Kenmerken
Merk Aladin
Nicotine gehalte Nicotinevrij
Herkomst Duitsland
Structuur Nat
Smaak soort n.v.t.
Smaak Mint
Hoeveelheid 508
Kwaliteit Excellent (A)
BEOORDELING & REVIEWS
4.85

Gemiddelde beoordeling

Waardering:
97% of 100
30 ster
12
50 ster
200
100 ster
123
200 ster
123
één ster
123
Kwaliteit 4.86
97.2% of 100
Prijs 4.86
97.2% of 100
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bigg Ice Rockz - Ice Fresh
Totaal beoordeling

Selecteer het aantal sterren voor jouw beoordeling!

Uw Review

Deel jouw opinie met anderen door een uitgebreide beoordeling te schrijven