Bigg Ice Rockz - Ice Lemon 1KG

Op voorraad
Nog 1 beschikbaar
€ 45,00
Delen

Heerlijke smaak zonder tabak met Aladin Bigg Ice Rockz - Ice Lemon

Aladin, een Duits merk wat bekend staat om zijn waterpijpen, produceert ook andere accessoires. Bigg Ice Rockz is hun lijn voor waterpijpsteentjes. Binnen de markt is er een groeiende vraag naar alternatieven voor het roken van tabak. Deze steentjes voldoen aan deze vraag. Dankzij de juiste combinatie van de beste materialen ben je verzekerd van dikke rookwolken, volle smaak en lange rooktijd. Aangezien de steentjes nicotine en teer vrij zijn, heb je een perfect alternatief voor wanneer je wilt stoppen met roken, of wanneer je gezonder wilt zijn.

De zure smaak van citroen

Bij het roken van de steentjes in het belangrijk dat de smaak die je verwacht te proeven je daadwerkelijk ook proeft. Met Bigg Ice Rockz hoef je alleen maar het bakje open te maken om te ruiken wat je kunt verwachten. De geur loopt perfect over in de smaak. In dit geval is dit de heerlijke geur van citroen. Citroen is een van de bekendste smaken vanwege zure smaak die goed te combineren is met andere smaken. Daarnaast kun je ook de frisse ondertoon van mint ontdekken. Samen vormen ze een heerlijke friszure combinatie. Door smaakversterkers als Mola Mix toe te voegen kun je eventueel lekker experimenteren met andere smaakcombinaties.

Overzicht

  • Merk: Aladin Bigg Ice Rockz
  • Smaak : Ice Lemon
  • Inhoud: 1000g
  • Gebruiksaanwijzing: Roer voor gebruik de steentjes eventjes door met een lepeltje. Vul vervolgens de tabakskop tot onder de rand en laat de hete kooltjes minimaal twee minuten de steentjes verwarmen. Geniet daarna van de volle smaak.

{{block type="cms/block" block_id="vortexofphunnel"}}

Kenmerken
Merk Aladin
Nicotine gehalte Nicotinevrij
Herkomst Duitsland
Structuur Nat
Smaak soort Fris (Mint / Menthol), Zuur, Fruit
Smaak Citroen, Mint
Hoeveelheid 1 kg
Kwaliteit Excellent
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bigg Ice Rockz - Ice Lemon 1KG
Totaal beoordeling

Selecteer het aantal sterren voor jouw beoordeling!

Uw Review

Deel jouw opinie met anderen door een uitgebreide beoordeling te schrijven