Bigg Ice Rockz - Ice Pineapple

Waardering:
97% of 100
Niet op voorraad
  • Koop 2 voor € 6,95 en bespaar 7%

Heerlijke smaak zonder tabak met Aladin Bigg Ice Rockz - Ice Pineappel

Bigg Ice Rockz is een lijn voor waterpijpsteentjes. Deze steentjes zijn ontwikkeld door Aladin, een Duits merk wat ook bekend staat om zijn waterpijpen. Ze zijn ontwikkeld vanwege de groeiende vraag naar alternatieven voor het roken van tabak. De Bigg Ice Rockz voldoen aan deze vraag. Er is lang gewerkt aan de juiste combinatie van de beste materialen om dampsteentjes te produceren die zorgen voor dikke rookwolken, volle smaak en lange rooktijd. Bovendien zijn de steentjes nicotine en teer vrij, dus heb je een perfect alternatief voor wanneer je wilt stoppen met roken.

De zoetzure smaak van ananas

Als je wilt weten wat je tijdens het roken gaat proeven, hoef je alleen maar het bakje open te maken en te ruiken. De heerlijke geur van ananas zal je tegemoet komen. De geur zal perfect overlopen in de smaak die je tijdens het roken zult proeven. Het is de zoete en zure smaak die je van ananas gewend bent. Daarnaast kun je ook de frisse ondertoon van mint ontdekken. Samen vormen ze een heerlijke zoetzure en frisse combinatie. Met bijvoorbeeldMola Mix kun je deze smaak nog extra versterken of aanpassen.

Overzicht

  • Merk: Aladin Bigg Ice Rockz
  • Smaak : Ice Pineapple
  • Inhoud: 120g
  • Gebruiksaanwijzing: Roer voor gebruik de steentjes eventjes door met een lepeltje. Vul vervolgens de tabakskop tot onder de rand en laat de hete kooltjes minimaal twee minuten de steentjes verwarmen. Geniet daarna van de volle smaak.

Tip: Rook Steam stones, pasta of ice rockz in combinatie met een Phunnel tabakskop. Hiermee voorkom je dat de steentjes of pasta in de gaten van de tabakskop gaan liggen en dat het sap zal weg druppelen de vaas in. Zo kun je langer en smaakvoller roken!

Kenmerken
Merk Aladin
Nicotine gehalte Nicotinevrij
Herkomst Duitsland
Structuur Nat
Smaak soort Fris (Mint / Menthol), Zoet, Fruit
Smaak Ananas, Mint
Hoeveelheid n.v.t.
Kwaliteit Excellent (A)
BEOORDELING & REVIEWS
4.85

Gemiddelde beoordeling

Waardering:
97% of 100
30 ster
30
50 ster
één
100 ster
123
200 ster
123
één ster
123
Kwaliteit 4.67
93.4% of 100
Prijs 5.00
100% of 100
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bigg Ice Rockz - Ice Pineapple
Totaal beoordeling

Selecteer het aantal sterren voor jouw beoordeling!

Uw Review

Deel jouw opinie met anderen door een uitgebreide beoordeling te schrijven