Bigg Ice Rockz - Ice Kiwi

Waardering:
95% of 100
Niet op voorraad
  • Koop 2 voor € 6,95 en bespaar 13%

Heerlijke smaak zonder tabak met Aladin Bigg Ice Rockz - Ice Kiwi

Met de Bigg Ice Rockz introduceert het Duitse waterpijpmerk Aladin hun lijn voor waterpijpsteentjes. De steentjes voldoen aan de groeiende vraag voor alternatieven voor het roken van tabak. Deze vraag is er omdat steeds meer mensen nicotine en teer vrij willen roken, zonder dat ze op de smaak willen inleveren. Dankzij de juiste combinatie van de beste materialen ben je met dit merk verzekerd van dikke rookwolken, volle smaak en lange rooktijd.

De lekkere smaak van kiwi

Bij het openen van het bakje komt de heerlijke geur van kiwi je tegemoet. Daarnaast kun je ook de frisse ondertoon van mint ontdekken. Samen vormen ze een heerlijke friszure combinatie. De geur die je ruikt is precies dezelfde smaak die je zult proeven tijdens het roken. Het is een goede combinatie van zoetzure kiwi met frisse munt. Je hebt bovendien de mogelijkheid om de smaak aan te passen door een smaak van Mola Mix toe te voegen. Zo kun je op een verantwoorde manier nog steeds genieten van je favoriete smaken.

Overzicht

  • Merk: Aladin Bigg Ice Rockz
  • Smaak : Ice Kiwi
  • Inhoud: 120g
  • Gebruiksaanwijzing: Roer voor gebruik de steentjes eventjes door met een lepeltje. Vul vervolgens de tabakskop tot onder de rand en laat de hete kooltjes minimaal twee minuten de steentjes verwarmen. Geniet daarna van de volle smaak.

Tip: Rook Steam stones, pasta of ice rockz in combinatie met een Phunnel tabakskop. Hiermee voorkom je dat de steentjes of pasta in de gaten van de tabakskop gaan liggen en dat het sap zal weg druppelen de vaas in. Zo kun je langer en smaakvoller roken!

Kenmerken
Merk Aladin
Nicotine gehalte Zonder nicotine
Herkomst Duitsland
Structuur Nat
Smaak soort n.v.t.
Smaak Mint
Hoeveelheid 508
Kwaliteit Excellent (A)
BEOORDELING & REVIEWS
4.75

Gemiddelde beoordeling

Waardering:
95% of 100
30 ster
7
50 ster
123
100 ster
één
200 ster
123
één ster
123
Prijs 5.00
100% of 100
Kwaliteit 4.50
90% of 100
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bigg Ice Rockz - Ice Kiwi
Totaal beoordeling

Selecteer het aantal sterren voor jouw beoordeling!

Uw Review

Deel jouw opinie met anderen door een uitgebreide beoordeling te schrijven