Bigg Ice Rockz - Rumble in the Jungle

Niet op voorraad
Delen

Heerlijke smaak zonder tabak met Aladin Bigg Ice Rockz - Rumble in the Jungle

Aladin staat bekend om zijn waterpijpen, maar ontwikkelt ook andere accessoires. Geproduceerd in Duitland introduceren ze Bigg Ice Rockz, hun lijn voor waterpijpsteentjes. Deze steentjes bieden een perfect alternatief voor het roken van tabak. Ze zijn namelijk nicotine en teer vrij en daarmee gezonder. Je kunt ze dan ook goed gebruiken wanneer je wilt stoppen met roken. Bovendien krijg je door de juiste combinatie van de beste materialen dikke rookwolken, volle smaak en lange rooktijd.

De unieke smaak van kokos

Als je wilt weten wat je tijdens het roken gaat proeven, hoef je alleen maar het bakje open te maken en te ruiken. De heerlijke geur van kokos en vanille zal je tegemoet komen. De geur zal perfect overlopen in de smaak die je tijdens het roken zult proeven. Het is de lichtzoete en romige smaak die je van kokos en vanille mag verwachten. Daarnaast kun je ook de frisse ondertoon van mint ontdekken. Samen vormen ze een heerlijke zoetfrisse combinatie. Met bijvoorbeeldMola Mix kun je deze smaak nog extra versterken of aanpassen.

Overzicht

  • Merk: Aladin Bigg Ice Rockz
  • Smaak : Rumble in the Jungle
  • Inhoud: 120g
  • Gebruiksaanwijzing: Roer voor gebruik de steentjes eventjes door met een lepeltje. Vul vervolgens de tabakskop tot onder de rand en laat de hete kooltjes minimaal twee minuten de steentjes verwarmen. Geniet daarna van de volle smaak.

Tip: Rook Steam stones, pasta of ice rockz in combinatie met een Phunnel tabakskop. Hiermee voorkom je dat de steentjes of pasta in de gaten van de tabakskop gaan liggen en dat het sap zal weg druppelen de vaas in. Zo kun je langer en smaakvoller roken!

Kenmerken
Merk Aladin
Nicotine gehalte Nicotinevrij
Herkomst Duitsland
Structuur Nat
Smaak soort n.v.t.
Smaak Vanille
Hoeveelheid n.v.t.
Kwaliteit Excellent (A)
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bigg Ice Rockz - Rumble in the Jungle
Totaal beoordeling

Selecteer het aantal sterren voor jouw beoordeling!

Uw Review

Deel jouw opinie met anderen door een uitgebreide beoordeling te schrijven