Bigg Ice Rockz - Ice Watermelon

Waardering:
92% of 100
Niet op voorraad
  • Koop 2 voor € 6,95 en bespaar 7%

Heerlijke smaak zonder tabak met Aladin Bigg Ice Rockz - Ice Watermelon

Aladin staat bekend om zijn waterpijpen, maar ontwikkelt ook andere accessoires. Geproduceerd in Duitland introduceren ze Bigg Ice Rockz, hun lijn voor waterpijpsteentjes. Deze steentjes bieden een perfect alternatief voor het roken van tabak. Ze zijn namelijk nicotine en teer vrij en daarmee gezonder. Je kunt ze dan ook goed gebruiken wanneer je wilt stoppen met roken. Bovendien krijg je door de juiste combinatie van de beste materialen dikke rookwolken, volle smaak en lange rooktijd.

De verfrissende smaak van watermeloen

Bij het openen van het bakje komt de heerlijke geur van zoete watermeloen je tegemoet. Daarnaast kun je ook de frisse ondertoon van mint ontdekken. Samen vormen ze een heerlijke zoetfrisse combinatie. De geur die je ruikt is precies dezelfde smaak die je zult proeven tijdens het roken. Het is een goede combinatie van verfrissende watermeloen met frisse munt. Je hebt bovendien de mogelijkheid om de smaak aan te passen door een smaak van Mola Mix toe te voegen. Zo kun je op een verantwoorde manier nog steeds genieten van je favoriete smaken.

Overzicht

  • Merk: Aladin Bigg Ice Rockz
  • Smaak : Ice Watermelon
  • Inhoud: 120g
  • Gebruiksaanwijzing: Roer voor gebruik de steentjes eventjes door met een lepeltje. Vul vervolgens de tabakskop tot onder de rand en laat de hete kooltjes minimaal twee minuten de steentjes verwarmen. Geniet daarna van de volle smaak.

Tip: Rook Steam stones, pasta of ice rockz in combinatie met een Phunnel tabakskop. Hiermee voorkom je dat de steentjes of pasta in de gaten van de tabakskop gaan liggen en dat het sap zal weg druppelen de vaas in. Zo kun je langer en smaakvoller roken!

Kenmerken
Merk Aladin
Nicotine gehalte Zonder nicotine
Herkomst Duitsland
Structuur Nat
Smaak soort n.v.t.
Smaak Watermeloen
Hoeveelheid n.v.t.
Kwaliteit Excellent (A)
BEOORDELING & REVIEWS
4.6

Gemiddelde beoordeling

Waardering:
92% of 100
30 ster
16
50 ster
30
100 ster
123
200 ster
123
één ster
één
Prijs 4.64
92.8% of 100
Kwaliteit 4.55
91% of 100
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bigg Ice Rockz - Ice Watermelon
Totaal beoordeling

Selecteer het aantal sterren voor jouw beoordeling!

Uw Review

Deel jouw opinie met anderen door een uitgebreide beoordeling te schrijven