BJ Bohemian kristallen vaas - Emerald 24K

Op voorraad
€ 99,95
€ 85,00

Originele hand gemaakte Boheems kristallen vazen - Exlcusief verkrijgbaar bij Premium-Hookahs

Een vaas van Boheems kristal of Boheems glas is een kostbaar en uniek bezit. Dit prachtige kristal, afkomstig uit het Tsjechische Bohemia schittert als diamant. Binnen Bohemia is het vervaardigen van dit kristal werkelijk tot een kunst verheven en wordt er altijd gezocht naar de beste grondstoffen om het te fabriceren, maar ook om het glas te bewerken en te kleuren.

Boheems kristal met 24K goud blijft helder en shiny !

De BJ Bohemian vaas emerald is een pronkstuk van jawelste. De volledig kristal doorzichtige vaas is mooi onderbroken met banden echte 24 karaats goud en versiersels. Door gebruik van echt goud in combinatie met kristal blijft de vaas altijd helder en wordt niet dof en lelijk zoals normale glazen waterpijp vazen na verloop van tijd vertonen.

Deze Boheems kristallen vaas is 30 centimeter hoog en heeft een diameter van 4,5 centimeter. Het past perfect bij traditionele waterpijpen zoals Egyptische en Turkse waterpijpen en zal hier moeiteloos op aansluiten. 


Deze waterpijp vazen zijn ideaal ter vervanging van de vazen van onze traditionele waterpijpen. Deze waterpijp vaas heeft een opening van 4,5 diameter en is dan ook geschikt voor alle waterpijpen van het merk Khalil Mamoon, Farida waterpijpen en El Nefes (traditionele el nefes waterpijpen, behalve de ''El Nefes meets Oduman'' modellen).

Bestel wel voor de zekerheid altijd even een nieuw vaas rubber bij zoals onze standaard rubbers of hogere kwaliteit siliconen vaas rubbers

Let op: Bij onze traditionele waterpijp vazen kunnen er altijd kleine imperfecties en offenheden te vinden zijn. Dit komt doordat dit product hand gemaakt wordt. Liever geen offenheden? Ga dan voor een luxe hoge kwaliteit boheems kristallen vaas!


Let op: Gebruik bij het schoonspoelen van je vaas altijd lauw water. Bij te warme temperaturen kan het glas zwakker worden en zelfs barsten. Gebruik ook onze schoonmaakpoeder om de vaas mee te onderhouden en de professionele schoonmaakborstel om de vaas zonder problemen te kunnen reinigen. 


Unieke en exclusieve waterpijp producten verkrijgbaar bij Premium-Hookahs

Let op: Helaas zijn er van dit product veel namaakartikelen op de markt. Premium-Hookahs is de officiele dealer van dit product in Nederland. Hierdoor kunnen wij de origine van dit product garanderen!

Kenmerken
Herkomst Tsjechie
Productie Handgemaakt
Model Traditioneel
Lengte 30.0000
Merk El Nefes
Kleur Goud, Groen
Kwaliteit Premium (A+)
Type Vaas Boheems Kristal met 24K goud
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:BJ Bohemian kristallen vaas - Emerald 24K
Totaal beoordeling

Selecteer het aantal sterren voor jouw beoordeling!

Uw Review

Deel jouw opinie met anderen door een uitgebreide beoordeling te schrijven