Waterpijp & Shisha informatie | Alles over de waterpijp!

 1. Top 6 must have Waterpijp producten!

  Je bent eruit: je wilt een waterpijp. Maar wat heb je eigenlijk nodig voor die heerlijke waterpijp beleving? Premium-Hookahs heeft voor jou een top 6 van must haves waterpijp producten samengesteld op basis van populariteitverkoop en de beste prijs/kwaliteitverhouding. Wanneer je deze zes producten bestelt in onze webshop kun je meteen genieten van een ontspannende rooksessie!

  shisha roken

  Lees meer »
 2. Tips om je waterpijp set up te verbeteren

  Ja.. elke waterpijp heeft een stang, vaas, waterpijp slang en een tabakskop. Toch zijn er veel verschillende producten die een waterpijp lichter of juist zwaarder laten roken. Zo kan een andere slang of tabakskop al een enorm verschil maken.

  oduman n2 waterpijp

  Lees meer »
 3. Waterpijp Tips & Tricks

  Hieronder een aantal waterpijp tips voor beginners. Met onderstaande waterpijp tips kun je experimenteren en ervaringen opdoen. Mocht je zelf nog een goede waterpijp tip hebben laat het ons dan weten via ons contact formulier

  waterpijp tricks

  Lees meer »
 4. Waterpijp roken, de nieuwe trend!

  Hoewel de oorsprong ligt in het oude India, is het pas sinds een paar jaar dat de waterpijp populair aan het worden is in Europa en de Verenigde Staten. 

  -

  Lees meer »
 5. Heat Management

  Een veel voorkomend probleem bij het opzetten van een waterpijp is de manier van verhitten. Vaak zie je door de bomen het bos niet meer: Welke kooltjes moet ik gebruiken met één vel folie, twee vellen of misschien een kolen scherm? Moeten mijn vellen folie van een bepaalde kwaliteit zijn of gebruik ik gewoon folie van de supermarkt? Moet ik het kooltje tijdens het roken telkens verschuiven of moet ik hem gewoon in het midden laten liggen? Kortom hoe zorg ik ervoor dat het kooltje er niet voor zorgt dat alle shisha tabak doorbrand en m’n waterpijpsessie naar kool smaakt. Het antwoord hierop hangt af van vele factoren en is daarnaast ook afhankelijk van je persoonlijke voorkeur.

  -

  Lees meer »
 6. Tabakskommetjes - Hulp bij het kiezen van de juiste tabakskom!

  De tabakskom vormt het kloppende hart van je waterpijp (shisha). Hierin leg jij je favoriete shisha tabak die je vervolgens verwarmt met gloeiende kooltes. Het aroma van je waterpijp tabak zal zich dan een weg banen door de waterpijp naar de vaas om vervolgens door jou te worden ingeademd en geproefd. Iedere tabakskop zorgt voor een nieuwe beleving. Wij gaan je helpen om de juiste keuze te maken.

  phunnel tabakskoppen

  Lees meer »
 7. Traditioneel hand gemaakte waterpijpen

  Je bent van plan een traditionele, handgemaakte Egyptische of Turkse waterpijp van het merk Khalil MamoonFarida of El Nefes aan te schaffen. Voordat je één van deze prachtige, handgemaakte Egyptische / Turkse waterpijpen gaat aanschaffen van één van de meest gerenommeerde waterpijpmakers ter wereld, willen we je graag het één en ander vertellen om je verwachtingen te voeden en je te leren wat een authentieke hand gemaakte waterpijp precies inhoudt. 

  khalil mamoon cafe waterpijp

  Lees meer »
 8. Hoe kan je zo lang mogelijk waterpijp roken?

  Voor velen is hun eerste ervaring met een waterpijp in een shisha lounge. Ze vinden het direct wat en schaffen dan hun eigen waterpijp aan alleen om erachter te komen dat ze niet evenveel rook of evenveel smaak krijgen als bij lounges. Een beetje zoals dat je je kapsel nooit precies hetzelfde krijgt als bij de kapper. Maar maak je niet druk want een goede waterpijp maken is makkelijker dan er goed uit zien. Volg de volgende tips en je zal een betere shisha maken dan je plaatselijke shisha lounge.

  waterpijp tabakskop

  Lees meer »
 9. Pas op hete kolen!

  Kooltjes en tapijt / tafel gaan, zoals velen misschien al eens gemerkt hebben,  niet goed samen. In dit geval is voorkomen 100x gemakkelijker en beter dan genezen. Deze How-To is geschreven uit ervaring. Er zijn in mijn huis al vele brandplekken te vinden en als ik deze zelfgeschreven Tutorial toegepast had voordat ik voor het eerst aan de waterpijp ging had ik zeker honderden euro’s kunnen besparen! 

  -

  Lees meer »
 10. Mya Saray

  Elegant, strak en stijlvol, is waar Mya Saray waterpijpen zich mee kenmerken. De unieke lijn MYA Saray waterpijpen bestaat uit unieke en verbazingwekkende designs, prachtig op maat vervaardigde producten geleverd in een breed scala aan stijlen. 

  QT

  Lees meer »
Posts loader