True Cloudz - Blue Avalanche

Waardering:
100% of 100
Niet op voorraad
  • Koop 2 voor € 11,50 en bespaar 8%
Delen

Puur of mixen? Het kan met True Cloudz – Blue Avalanche

Blue Avalanche dankt zijn naam aan de blauwe bosbessen uit Amerika en het verfrissende ijseffect. Het is daarmee een variant op de blueberry-mint combinatie van veel andere merken. De combinatie is heel goed op zichzelf te roken, maar er is ook zeker ruimte om te mixen. Voeg bijvoorbeeld andere bessensoorten toe voor een frissen bessenmix. Bij bestelling ontvang je een doosje van 75 gram. Dit lijkt misschien weinig, maar je hebt per rooksessie maar 5-10 gram nodig, afhankelijk van hoe lang je wilt roken. Uit één doosje kun je dus gemakkelijk 10 rooksessies halen. Deze hoeveelheid is voldoende voor 35-60 minuten rookplezier.

True Cloudz produceert een geheel eigen vorm van waterpijppasta. Het heeft een relatief droge structuur. Hierdoor blijft het een beetje kneedbaar en kun je het heel goed mixen met ander rookwaar. Het fijne is dat de smaken gescheiden blijven en dus niet in elkaar gaan overlopen. Hierdoor kun je perfect experimenteren met je eigen smaakcombinaties en ook tijdens de rooksessie een beetje wisselen met hoe sterk je de ene of andere smaak wilt proeven. Het beste kun je hiervoor een phunnel bowl gebruiken. Bovendien ben je verzekerd van dikke rookwolken met maar een klein beetje pasta.

Overzicht

  • Merk: True Cloudz
  • Naam: Blue Avalanche
  • Smaak: Bosbes en munt
  • Inhoud: 75g
  • Gebruiksaanwijzing: Zorg dat de pasta voor gebruik eerst even goed gemengd is. Smeer 5 tot 10 gram in een phunnel bowl. Laat het daarna goed verwarmen en geniet van de volle smaak.
Kenmerken
Merk True Cloudz
Nicotine gehalte Nicotinevrij
Herkomst Duitsland
Structuur Droog
Smaak soort Zoet, Fruit
Smaak Bosbes
Hoeveelheid 75 gram
Kwaliteit Economy (B)
BEOORDELING & REVIEWS
30

Gemiddelde beoordeling

Waardering:
100% of 100
30 ster
200
50 ster
123
100 ster
123
200 ster
123
één ster
123
Prijs 5.00
100% of 100
Kwaliteit 5.00
100% of 100
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:True Cloudz - Blue Avalanche
Totaal beoordeling

Selecteer het aantal sterren voor jouw beoordeling!

Uw Review

Deel jouw opinie met anderen door een uitgebreide beoordeling te schrijven