True Cloudz - Blueberry Lemonade

Niet op voorraad

Puur of mixen? Het kan met True Cloudz – Blueberry Lemonade

Blueberry Lemonade is alsof je een een glas heerlijk dorstlessende bosbessenlimonade drinkt. De smaak is heerlijk zoet en fruitig. Je kunt hem prima puur roken, maar combineer het bijvoorbeeld met munt voor een verfrissend effect. Bij bestelling ontvang je een doosje van 75 gram. Dit lijkt misschien weinig, maar je hebt per rooksessie maar 5-10 gram nodig, afhankelijk van hoe lang je wilt roken. Uit één doosje kun je dus gemakkelijk 10 rooksessies halen. Deze hoeveelheid is voldoende voor 35-60 minuten rookplezier.

De waterpijppasta van True Cloudz is uniek in zijn soort. Dankzij de relatieve droge structuur blijft het een beetje kneedbaar. Hierdoor kun je het goed mixen met ander rookwaar en blijven de smaken gescheiden. Doordat ze niet gaan overlopen, kun je er perfect mee experimenteren. Je kunt je eigen smaakcombinaties maken of tijdens je rooksessie een beetje wisselen met hoe sterk je de ene of andere smaak wilt proeven. Het beste kun je hiervoor een phunnel bowl gebruiken. Met een klein beetje pasta ben je al verzekerd van dikke rookwolken.

Overzicht

  • Merk: True Cloudz
  • Naam : Blueberry Lemonade
  • Smaak: Bosbessenlimonade
  • Inhoud: 75g
  • Gebruiksaanwijzing: Zorg dat de pasta voor gebruik eerst even goed gemengd is. Smeer 5 tot 10 gram in een phunnel bowl. Laat het daarna goed verwarmen en geniet van de volle smaak.
Kenmerken
Merk True Cloudz
Nicotine gehalte Zonder nicotine
Herkomst Duitsland
Structuur Droog
Smaak soort Zoet, Zuur, Drankjes, Fruit
Smaak Bosbes, Citroen
Hoeveelheid 75 gram
Kwaliteit Economy (B)
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:True Cloudz - Blueberry Lemonade
Totaal beoordeling

Selecteer het aantal sterren voor jouw beoordeling!

Uw Review

Deel jouw opinie met anderen door een uitgebreide beoordeling te schrijven