Cascade - Limited Edition (zwart/goud)

Niet op voorraad
Delen

Cascade – Phunnel Bowl (Limited Edition) met geglazuurde afwerking

Met alle verschillende soorten tabakskoppen die er op de markt zijn, kan het lastig zijn om door de bomen het bos te zien. Het Phunnel Bowl (Limited Edition) type werkt immers anders dan de standaard tabakskop. In plaats van kleine gaatjes in de bodem heeft dit type één groot gat in het midden welke als een schoorsteen uitsteekt. Het tabak leg je in de geul eromheen. Het ontwerp heeft als groot voordeel dat los tabak en de losgekomen sappen in de geul blijven liggen en niet in de vaas vallen of druppelen. Hierdoor haal je nog meer smaak uit je tabak of herbal tabak.

Het Cascade - Phunnel Bowl (Limited Edition) model

Dit model is een phunnel tabakskop van Cascade. Dit is een Spaans merk dat een goede prijs / kwaliteitsverhouding biedt. Het is een uniek model met een geglazuurde afwerking. Hierdoor kunnen smaken niet in de kop trekken. Dit is erg handig wanneer je graag verschillende smaken rookt en niet voor elke smaak een andere kop wilt aanschaffen.

Daarnaast is de schoorsteen in verhouding minder hoog dan vergelijkbare modellen. Hierdoor is de kans kleiner dat de tabakskop vacuüm getrokken wordt. Om wel te blijven voorkomen dat tabak en sappen in de vaas terecht komen, zit er over het gat een bruggetje. Hierdoor kun je de extra grote ruimte van de Cascade Phunnel Bowl gebruiken om lekker veel waterpijp tabak te gebruiken voor een lange rooksessie. 

Specificaties

  • Merk: Cascade
  • Type: Phunnel tabakskop
  • Afwerking: Geglazuurd
  • Maat: Extra groot
  • Inhoud: 35g
Kenmerken
Merk Cascade
Soort Phunnel
Materiaal Witte klei
Geglazuurd Ja (Geglazuurd)
Herkomst Spanje
Kwaliteit Excellent (A)
Maat Groot
Grootte tabakskopgat n.v.t.
Kleur Goud, Zwart
Diameter onderkant 1,5 cm
Lengte -
Inhoud tabakskop 0.0000
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Cascade - Limited Edition (zwart/goud)
Totaal beoordeling

Selecteer het aantal sterren voor jouw beoordeling!

Uw Review

Deel jouw opinie met anderen door een uitgebreide beoordeling te schrijven