Cascade - Phunnel bowl (Military Edition)

Op voorraad
€ 17,50

Tabakskop rubbers toevoegen:

Delen

Cascade – Phunnel Bowl met geglazuurde afwerking (Military Edition)

Met alle verschillende soorten tabakskoppen die er op de markt zijn, kan het lastig zijn om door de bomen het bos te zien. Het phunnel bowl type werkt immers anders dan de standaard tabakskop. In plaats van kleine gaatjes in de bodem heeft dit type één groot gat in het midden welke als een schoorsteen uitsteekt. Het tabak leg je in de geul eromheen. Het ontwerp heeft als groot voordeel dat los tabak en de losgekomen sappen in de geul blijven liggen en niet in de vaas vallen of druppelen. Hierdoor haal je nog meer smaak uit je tabak of herbal tabak.

De Cascade Phunnel Bowl (Military Edition) tabakskoppen

Deze modellen zijn de phunnel tabakskoppen van Cascade. Dit is een Spaans merk dat een goede prijs / kwaliteitsverhouding biedt. Naast het standaard phunnel model brachten zij onlangs ook deze militaire varianten uit. Door de geglazuurde afwerking kunnen smaken niet in de kop trekken. Dit is erg handig wanneer je graag verschillende smaken rookt en niet voor elke smaak een andere kop wilt aanschaffen.

Daarnaast is de schoorsteen in verhouding minder hoog dan vergelijkbare modellen. Hierdoor is de kans kleiner dat de tabakskop vacuüm getrokken wordt. Om wel te blijven voorkomen dat tabak en sappen in de vaas terecht komen, zit er over het gat een bruggetje. Hierdoor kun je de extra grote ruimte van de Cascade phunnel bowl gebruiken om lekker veel waterpijp tabak te gebruiken voor een lange rooksessie. 

Specificaties

  • Merk: Cascade
  • Type: Phunnel tabakskop
  • Afwerking: Geglazuurd
  • Maat: Extra groot
  • Inhoud: 35g
  • Editie: Military
Kenmerken
Merk Cascade
Soort Phunnel
Materiaal Porselein/Keramiek
Geglazuurd Ja (Geglazuurd)
Herkomst Spanje
Kwaliteit Premium (A+)
Maat Groot
Grootte tabakskopgat n.v.t.
Kleur Blauw, Groen, Rood
Diameter onderkant 3,5 cm
Lengte 11.0000
Inhoud tabakskop 35.0000
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Cascade - Phunnel bowl (Military Edition)
Totaal beoordeling

Selecteer het aantal sterren voor jouw beoordeling!

Uw Review

Deel jouw opinie met anderen door een uitgebreide beoordeling te schrijven