Devil Smoke - Siliconen slang (Glow in the Dark)

Niet op voorraad
Delen

Wasbare Devil Smoke - Siliconen slang met Glow in the Dark effect

Wasbare slangen worden steeds populairder. Zoals de naam al zegt kun je ze tussen je rooksessies in schoonmaken. Hierdoor kun je achtergebleven smaken (ghost flavours) wegspoelen. Dit is handig wanneer je regelmatig van tabakssmaak wisselt. Een andere mogelijkheid is dat je een niet wasbare slang gebruikt voor je favoriete smaak, en een wasbare variant om een keer een nieuwe smaak uit te proberen. Het enige nadeel van dit soort slangen is dat door het wassen de smaak minder intens zal zijn.

Devil Smoke met Glow in the Dark

Siliconen slangen vormen de nieuwe innovatie binnen de markt. Het materiaal is zeer flexibel en goed schoon te maken. Hierdoor hebben ze een goede luchtstroom en gaan ze zeer lang mee.

Dit model van Devil Smoke heeft een totale lengte van 162,5 centimeter. Het glazen handvat is smal en ligt licht in de hand. De slang heeft een brede diameter. Hierdoor krijg je een lichte rookstijl. Bovendien is er zowel in de slang als in het mondstuk een Glow in the Dark element ingebouwd. Dit geeft extra sfeer wanneer je rookt in een donkere ruimte.

Kenmerken
Type Wasbaar
Lengte 162.5000
Diameter mondstuk 2.5000
Merk Devil Smoke
Kwaliteit Premium (A+ klasse)
Kleur Geel
Type waterpijp slang SIliconen slangen, Moderne stijl slangen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Devil Smoke - Siliconen slang (Glow in the Dark)
Totaal beoordeling

Selecteer het aantal sterren voor jouw beoordeling!

Uw Review

Deel jouw opinie met anderen door een uitgebreide beoordeling te schrijven