Egermann Bohemian Crystal - Jumbo (Aquamarine)

Op voorraad
€ 84,95

Boheems kristallen vazen van het wereldberoemde Chech bohemian crystal brand: Egermann

Wil je je waterpijp aankleden met iets unieks en stijlvols? Een boheems kristallen vaas doet de job! Met een boheems kristallen vaas haal je het meest luxe vertoon haalbaar in huis. Zoals velen de waterpijp inmiddels een mooi plekje in de woonkamer hebben gegeven, voldoet dit natuurlijk met een ogenstralende vaas. Boheems kristal is speciaal met de hand gemaakt in Tsjechie waar al op eeuwenoude wijze de vazen hand geblazen worden (zie video). Dit gebeurt op dusdanige wijze met boheems kristal in de Egermann fabriek in Tsjechie. 

Laat je waterpijp shinen als een diamant!

Het voordeel van kristal ten opzichte van glaswerk is dat kristal, altijd mooi helder en shiny blijft. Net als kristallen wijnglazen nauwelijks dof worden, zo zullen dus ook deze kristallen waterpijp vazen mooi helder blijven. Glazen vazen worden in tegenstelling tot kristal, snel dof, vies en vlekkerig. 

24 karaats goud & kristal in plaats van verf & glas!

Onze boheems kristallen vazen zijn ingelegd met 24 karaats gouden banden. Dit is ongekend en een unieke toevoeging voor je interieur! Hierdoor zijn deze gouden inleggingen slijtvast en zal dit niet gaan vervagen na verloop van tijd. Ook straalt dit veel meer dan verf zal stralen.

Een boheems kristallen vaas is dan ook een kostbaar en waardevol bezit, waar je lang van zult genieten, keer op keer wanneer je naar je waterpijp kijkt!Deze waterpijp vazen zijn ideaal ter vervanging van de vazen van onze traditionele waterpijpen. Deze waterpijp vaas heeft een opening van 4,5 diameter en is dan ook geschikt voor alle waterpijpen van het merk Khalil Mamoon, Farida waterpijpen en El Nefes (traditionele el nefes waterpijpen, behalve de ''El Nefes meets Oduman'' modellen).

Bestel wel voor de zekerheid altijd even een nieuw vaas rubber bij zoals onze standaard rubbers of hogere kwaliteit siliconen vaas rubbers

Let op: Bij onze traditionele waterpijp vazen kunnen er altijd kleine imperfecties en offenheden te vinden zijn. Dit komt doordat dit product hand gemaakt wordt. Liever geen offenheden? Ga dan voor een luxe hoge kwaliteit boheems kristallen vaas!

Unieke en exclusieve waterpijp producten verkrijgbaar bij Premium-Hookahs

Let op: Helaas zijn er van dit product veel namaakartikelen op de markt. Premium-Hookahs is de officiele dealer van dit product in Nederland. Hierdoor kunnen wij de origine van dit product garanderen!

Kenmerken
Herkomst Tsjechie
Productie Handgemaakt
Model Traditioneel
Lengte 30
Merk Egermann
Kleur Goud, Turquoise
Kwaliteit Premium (A+)
Type Vaas sluiting Rubberen sluiting (traditioneel)
Type Vaas Boheems Kristal met 24K goud
Diameter vaas sluiting 4,5 cm (Standaard)
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Egermann Bohemian Crystal - Jumbo (Aquamarine)
Totaal beoordeling

Selecteer het aantal sterren voor jouw beoordeling!

Uw Review

Deel jouw opinie met anderen door een uitgebreide beoordeling te schrijven