El Nefes Hookah Cream - Absolut -273

Niet op voorraad
Delen

Revolutionair roken met El Nefes Hookah Cream – Absolut -273

El Nefes Hookah Cream is een lijn voor waterpijppasta. Deze pasta is ontwikkeld door El Nefes, een Turks merk wat ook bekend staat om zijn waterpijpen. Er is een groeiende vraag naar alternatieven voor het roken van tabak. Stoomsteentjes zijn hier een goed voorbeeld van, maar ook deze pasta voldoet aan deze vraag. Je bent verzekerd van dikke rookwolken, volle smaak en lange rooktijd met maar een klein beetje pasta. Bovendien is de pasta nicotine en teer vrij, dus heb je een perfect alternatief voor wanneer je wilt stoppen met roken.

Smeerbare explosie van frisheid

Veel van de Hookah Cream smaken hebben een frisse ondertoon. Met de Absolut -273 kun je echter een explosie van frisheid verwachten. -273 graden Celsius, ook wel 0 Kelvin is de koudste temperatuur die mogelijk is. Deze smaak is absoluut de friste ervaring die je ooit zult hebben tijdens een rooksessie. Hierdoor is de smaak uitstekend geschikt voor op een warme zomerdag. Dankzij de hittebestendige glycerol pasta kun je op een gezonde manier genieten van deze smaak.

Overzicht

  • Merk: El Nefes Hookah Cream
  • Smaak : Absolut -273
  • Inhoud: 120g
  • Gebruiksaanwijzing: Spuit de pasta direct vanuit de tube over de oppervlakte van je tabakskop totdat je een aardig laagje hebt. Laat het daarna goed verwarmen en geniet van de volle smaak.
Kenmerken
Merk El Nefes
Nicotine gehalte Nicotinevrij
Herkomst Turkije
Structuur Nat
Smaak soort Fris (Mint / Menthol)
Smaak Menthol
Hoeveelheid 120 gram
Kwaliteit Economy (B)
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:El Nefes Hookah Cream - Absolut -273
Totaal beoordeling

Selecteer het aantal sterren voor jouw beoordeling!

Uw Review

Deel jouw opinie met anderen door een uitgebreide beoordeling te schrijven