El Nefes Hookah Cream - Coco Lemon

Op voorraad
Nog 1 beschikbaar
€ 10,00
Delen

Revolutionair roken met El Nefes Hookah Cream – Coco Lemon

El Nefes, een Turks merk wat bekend staat om zijn waterpijpen, produceert ook andere accessoires. El Nefes Hookah Cream is hun lijn voor waterpijppasta. Binnen de markt is er een groeiende vraag naar alternatieven voor het roken van tabak. Stoomsteentjes zijn een bekend alternatief, maar ook deze pasta voldoet aan deze vraag. Je bent verzekerd van dikke rookwolken, volle smaak en lange rooktijd met maar een klein beetje pasta. Aangezien de pasta nicotine en teer vrij is, heb je een perfect alternatief voor wanneer je wilt stoppen met roken, of wanneer je gezonder wilt zijn.

Smeerbare kokos en citroen

Coco Lemon geeft je een heerlijke friszure en lichtzoete combinatie. Het friszure komt van de citroen en het lichtzoete van de kokos. Samen is het een zeer goede mix die je zeker een keer geprobeerd moet hebben. Dankzij de hittebestendige glycerol pasta kun je op een gezonde manier genieten van deze smaak.

Overzicht

  • Merk: El Nefes Hookah Cream
  • Smaak : Coco Lemon
  • Inhoud: 120g
  • Gebruiksaanwijzing: Spuit de pasta direct vanuit de tube over de oppervlakte van je tabakskop totdat je een aardig laagje hebt. Laat het daarna goed verwarmen en geniet van de volle smaak.
Kenmerken
Merk El Nefes
Nicotine gehalte Nicotinevrij
Herkomst Turkije
Structuur Nat
Smaak soort n.v.t.
Smaak Kokosnoot
Hoeveelheid 120 gram
Kwaliteit Economy (B)
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:El Nefes Hookah Cream - Coco Lemon
Totaal beoordeling

Selecteer het aantal sterren voor jouw beoordeling!

Uw Review

Deel jouw opinie met anderen door een uitgebreide beoordeling te schrijven