El Nefes Hookah Cream - Exotic Mix

Niet op voorraad
Delen

Revolutionair roken met El Nefes Hookah Cream – Exotic Mix

El Nefes, een Turks merk wat bekend staat om zijn waterpijpen, produceert ook andere accessoires. El Nefes Hookah Cream is hun lijn voor waterpijppasta. Binnen de markt is er een groeiende vraag naar alternatieven voor het roken van tabak. Stoomsteentjes zijn een bekend alternatief, maar ook deze pasta voldoet aan deze vraag. Je bent verzekerd van dikke rookwolken, volle smaak en lange rooktijd met maar een klein beetje pasta. Aangezien de pasta nicotine en teer vrij is, heb je een perfect alternatief voor wanneer je wilt stoppen met roken, of wanneer je gezonder wilt zijn.

Smeerbare fruitmix

Erotic Mix is een heerlijke fruitmix van verschillende soorten fruit. De smaak van ananas, banaan en sinaasappel proef je het meest. Het neemt je mee op een exotisch avontuur en is zeer goed geschikt om nog verder mee te experimenteren door andere smaken toe te voegen. Dankzij de hittebestendige glycerol pasta kun je op een gezonde manier genieten van deze smaak.

Overzicht

  • Merk: El Nefes Hookah Cream
  • Smaak : Exotic Mix
  • Inhoud: 120g
  • Gebruiksaanwijzing: Spuit de pasta direct vanuit de tube over de oppervlakte van je tabakskop totdat je een aardig laagje hebt. Laat het daarna goed verwarmen en geniet van de volle smaak.
Kenmerken
Merk El Nefes
Nicotine gehalte Nicotinevrij
Herkomst Turkije
Structuur Nat
Smaak fruitmix
Hoeveelheid 508
Kwaliteit Economy (B-klasse)
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:El Nefes Hookah Cream - Exotic Mix
Totaal beoordeling

Selecteer het aantal sterren voor jouw beoordeling!

Uw Review

Deel jouw opinie met anderen door een uitgebreide beoordeling te schrijven