El Nefes Hookah Cream - Gummiberry Juice

Op voorraad
Nog 3 beschikbaar
€ 7,50
Delen

Revolutionair roken met El Nefes Hookah Cream – Gummiberry Juice

El Nefes Hookah Cream is een lijn voor waterpijppasta. Deze pasta is ontwikkeld door El Nefes, een Turks merk wat ook bekend staat om zijn waterpijpen. Er is een groeiende vraag naar alternatieven voor het roken van tabak. Stoomsteentjes zijn hier een goed voorbeeld van, maar ook deze pasta voldoet aan deze vraag. Je bent verzekerd van dikke rookwolken, volle smaak en lange rooktijd met maar een klein beetje pasta. Bovendien is de pasta nicotine en teer vrij, dus heb je een perfect alternatief voor wanneer je wilt stoppen met roken.

Smeerbare bessenmix

Ken je nog de tekenfilmserie over de Gummi Beren? In die tekenfilm werd er een Gummiberry Juice gemaakt waarmee ze speciale krachten konden krijgen. Dit sapje werd gemaakt door verschillende soorten bessen met elkaar te mengen. Deze smaak van El Nefes biedt je dan ook een heerlijke bessenmix. De smaak zal je doen denken aan de bekende snoepjes van de Gummi Beren. Dankzij de hittebestendige glycerol pasta kun je op een gezonde manier genieten van deze smaak.

Overzicht

  • Merk: El Nefes Hookah Cream
  • Smaak : Gummiberry Juice
  • Inhoud: 120g
  • Gebruiksaanwijzing: Spuit de pasta direct vanuit de tube over de oppervlakte van je tabakskop totdat je een aardig laagje hebt. Laat het daarna goed verwarmen en geniet van de volle smaak.
Kenmerken
Merk El Nefes
Nicotine gehalte Nicotinevrij
Herkomst Turkije
Structuur Nat
Smaak rode bes
Hoeveelheid 508
Kwaliteit Economy (B-klasse)
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:El Nefes Hookah Cream - Gummiberry Juice
Totaal beoordeling

Selecteer het aantal sterren voor jouw beoordeling!

Uw Review

Deel jouw opinie met anderen door een uitgebreide beoordeling te schrijven