El Nefes Mixcream - BB Mint

Niet op voorraad
Delen

Revolutionair roken met El Nefes Mixcream – BB Mint

El Nefes, een Turks merk wat bekend staat om zijn waterpijpen, produceert ook andere accessoires. El Nefes Hookah Cream is hun lijn voor waterpijppasta. Binnen de markt is er een groeiende vraag naar alternatieven voor het roken van tabak. Stoomsteentjes zijn een bekend alternatief, maar ook deze pasta voldoet aan deze vraag. Je bent verzekerd van dikke rookwolken, volle smaak en lange rooktijd met maar een klein beetje pasta. Aangezien de pasta nicotine en teer vrij is, heb je een perfect alternatief voor wanneer je wilt stoppen met roken, of wanneer je gezonder wilt zijn.

Smeerbare frisheid

Houd je van mint? Dan moet je deze BB Mint zeker een keer geprobeerd hebben. Het is namelijk een extra sterke muntsmaak. Dit maakt deze smaak ook zeker een aanrader voor een warme zomerdag. Je kunt er ook je fruitsmaken een extra frisse ondertoon mee geven. Dankzij de hittebestendige glycerol pasta kun je op een gezonde manier genieten van deze smaak, zowel puur als in combinatie met iets anders.

Overzicht

  • Merk: El Nefes Hookah Cream
  • Smaak : BB Mint
  • Inhoud: 30g
  • Gebruiksaanwijzing: Mix de pasta met de tabak of smeer het over de oppervlakte van je tabakskop totdat je een aardig laagje hebt. Laat het daarna goed verwarmen en geniet van de volle smaak.
Kenmerken
Merk El Nefes
Nicotine gehalte Nicotinevrij
Herkomst Turkije
Structuur Nat
Smaak soort Fris (Mint / Menthol)
Smaak Mint
Hoeveelheid 30 ml
Kwaliteit Economy
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:El Nefes Mixcream - BB Mint
Totaal beoordeling

Selecteer het aantal sterren voor jouw beoordeling!

Uw Review

Deel jouw opinie met anderen door een uitgebreide beoordeling te schrijven