El Nefes - Pasha (aqua)

Op voorraad
Nog 2 beschikbaar
€ 149,95

Variatie uit het Ottomaanse rijk met El Nefes – Pasha

Naast Egypte heeft ook Turkije haar eigen topmerk onder de waterpijpen. De modellen van El Nefes worden gemaakt van massief koper. De kleine details op de stang en kolenschaal worden er met de hand ingekerfd. De vazen zijn van Boheems kristal en hebben een mooie kleur. Hierdoor haal je een waar kunstwerk in je huis. Dit merk is dan ook zeer geliefd onder verzamelaars.

Waterpijp in Ottomaanse stijl

Deze Pasha is een zeer degelijke Turkse waterpijp. De stang is 70 centimeter lang en de zeer gedetailleerde versieringen zijn er met de hand in geëtst. De kolenschaal is extra groot en tevens voorzien van versieringen. Er valt voldoende te zien aan deze waterpijp tijdens je heerlijke rooksessie.

Bij deze shisha staat geen specifieke kleur centraal. Je kunt bij bestelling de kleur van de vaas zelf uitkiezen en geheel zelf bepalen wat voor soort slang je wilt hebben. De vaas is wel specifiek van El Nefes. Het is gemaakt van Boheems kristal en beschilderd met versieringen van 24 karaats goud. Dit is heel mooi, maar ook duurzaam, want je poetst het er niet zomaar af. Samen zorgen alle onderdelen voor een authentieke Ottomaanse doffe rookstijl.

El Nefes – Pasha wordt geleverd met:

  • Massief koperen Pasha stang van 70cm
  • Blauwe vaas van Boheems kristal (Vaas kan iets afwijken van de foto)
  • Kolenschaal
  • Alle bijbehorende rubbers
  • Kolentang
  • Let op: Wordt geleverd zonder slang en tabakskop

Let op: Omdat dit product handgemaakt is en niet gestandaardiseerd van de fabrieksband gerold komt kan het product soms afwijken van de foto of lichte oneffenheden bevatten. Lees hier meer over onze hand gemaakte producten en wat je hiervan kunt verwachten.

Let op: Gebruik bij het schoonspoelen van je vaas altijd lauw water. Bij te warme temperaturen kan het glas zwakker worden en zelfs barsten. Gebruik ook onze schoonmaakpoeder om de vaas mee te onderhouden en de professionele schoonmaakborstel om de vaas zonder problemen te kunnen reinigen. 

Kenmerken
Merk El Nefes
Herkomst Turkije
Productie Handgemaakt
Diffuser Semi (bout)
Sluiting Rubber
Rookkamer Traditioneel
Kwaliteit Excellent (A)
Type Vaas Boheems Kristal met 24K goud
Wordt geleverd Zonder slang en zonder kopje
Kleur Goud, Turquoise
Max. aantal slangen 1 slang
Lengte 70.0000
Formaat Groot (> 69cm)
Model Traditioneel
Gewicht stang (Gram) 1470
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:El Nefes - Pasha (aqua)
Totaal beoordeling

Selecteer het aantal sterren voor jouw beoordeling!

Uw Review

Deel jouw opinie met anderen door een uitgebreide beoordeling te schrijven