El Nefes - Sultan (clear)

Niet op voorraad

Kwaliteit uit het Ottomaanse rijk met El Nefes – Sultan

El Nefes is het kwaliteitsmerk uit Turkije. De waterpijpen worden gemaakt van massief koper. Alle kleine details zijn er later met de hand ingekerfd. In samenwerking met de kleurrijke Clear vaas van Boheems kristal vormen de modellen een waar kunstwerk in je huis. Dit merk is dan ook zeer geliefd onder verzamelaars.

Waterpijp in Ottomaanse stijl

Deze Sultan is het grotere broertje van de Gazi. De stang is 76 centimeter lang en de zeer gedetailleerde versieringen refereren naar de Islamitische hervorming tijdens de 16de eeuw in Arabisch letterschrift. De kolenschaal heeft een unieke bladvorm dat doet denken aan een bloem. Elk blaadje is apart versiert met onder andere de Turkse vlag en Arabische kaligrafie. Hierdoor is het een waterpijp waar je niet alleen een heerlijke rooksessie mee kunt hebben, maar ook urenlang kunt bewonderen.

Deze shisha komt in verschillende kleuren. Dit is terug te zien in de vaas. De vaas is gemaakt van Boheems kristal en beschilderd met versieringen van 24 karaats goud. Dit is heel mooi, maar ook duurzaam, want je poetst het er niet zomaar af. Samen zorgen alle onderdelen voor een authentieke Ottomaanse doffe rookstijl.

El Nefes - Sultan wordt geleverd met:

  • Massief koperen Sultan stang van 76cm
  • Clear vaas van Boheems kristal
  • Bladvormige kolenschaal
  • Alle bijbehorende rubbers
  • Kolentang
  • Let op: Wordt geleverd zonder slang en tabakskop

Let op: Omdat dit product handgemaakt is en niet gestandaardiseerd van de fabrieksband gerold komt kan het product soms afwijken van de foto of lichte oneffenheden bevatten. Lees hier meer over onze hand gemaakte producten en wat je hiervan kunt verwachten.

Let op: Gebruik bij het schoonspoelen van je vaas altijd lauw water. Bij te warme temperaturen kan het glas zwakker worden en zelfs barsten. Gebruik ook onze schoonmaakpoeder om de vaas mee te onderhouden en de professionele schoonmaakborstel om de vaas zonder problemen te kunnen reinigen. 

Kenmerken
Merk El Nefes
Herkomst Turkije
Productie Handgemaakt
Diffuser Geen
Sluiting Rubber
Rookkamer Traditioneel
Kwaliteit Premium (A+)
Type Vaas Boheems Kristal met 24K goud
Wordt geleverd Zonder slang en zonder kopje
Kleur Goud, Transparant
Max. aantal slangen 1 slang
Lengte 75.0000
Formaat Groot (> 69cm)
Model Traditioneel
Gewicht stang (Gram) 2603
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:El Nefes - Sultan (clear)
Totaal beoordeling

Selecteer het aantal sterren voor jouw beoordeling!

Uw Review

Deel jouw opinie met anderen door een uitgebreide beoordeling te schrijven