El Nefes - Turul

Niet op voorraad

Delen

Luxe uit het Ottomaanse rijk met El Nefes – Turul

El Nefes is het kwaliteitsmerk uit Turkije. De waterpijpen worden gemaakt van massief koper. Alle kleine details zijn er later met de hand ingekerfd. In samenwerking met de kleurrijke vazen van Boheems kristal vormen de modellen een waar kunstwerk in je huis. Dit merk is dan ook zeer geliefd onder verzamelaars.

Waterpijp in Ottomaanse stijl

Deze Turul is een waar pronkstuk om te zien. De stang is 85 centimeter lang en met in het midden een zeer gedetailleerde turul vogel. Turul is het Hongaarse woord voor slechtvalk. Deze vogel is sterk verbonden met de Hongaarse geschiedenis. Het ontwerp knot dan ook uit dit land, maar is verder geproduceerd in Turkije. Alle details op de vogel zijn met de hand gemaakt. Hierdoor is het een waterpijp waar je niet alleen een heerlijke rooksessie mee kunt hebben, maar ook urenlang kunt bewonderen.

Bij deze shisha staat geen specifieke kleur centraal. Je kunt bij bestelling de kleur van de vaas zelf uitkiezen en geheel zelf bepalen wat voor soort slang je wilt hebben. De vaas is wel specifiek van El Nefes. Het is gemaakt van Boheems kristal en beschilderd met versieringen van 24 karaats goud. Dit is heel mooi, maar ook duurzaam, want je poetst het er niet zomaar af. Samen zorgen alle onderdelen voor een authentieke Ottomaanse doffe rookstijl.

El Nefes – Turul wordt geleverd met:

  • Massief koperen Turul stang van 85cm
  • Vaas
  • Kolenschaal
  • Alle bijbehorende rubbers
  • Kolentang

Let op: Omdat dit product handgemaakt is en niet gestandaardiseerd van de fabrieksband gerold komt kan het product soms afwijken van de foto of lichte oneffenheden bevatten. Lees hier meer over onze hand gemaakte producten en wat je hiervan kunt verwachten.

Let op: Gebruik bij het schoonspoelen van je vaas altijd lauw water. Bij te warme temperaturen kan het glas zwakker worden en zelfs barsten. Vazen die breken door verkeerd onderhoud worden door ons niet vergoed.

Kenmerken
Merk El Nefes
Aantal slangen n.v.t.
Lengte Onbekend
Gewicht stang (Gram) 2603
Kwaliteit Premium (A+ klasse)
Sluiting Rubber
Type Vaas Waterpijp Glas
Type Diffuser Semi diffuser (Bal of bout)
Rookkamer traditionele
Herkomst Turkije
Productiewijze n.v.t.
Model Massief
Kleur n.v.t.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:El Nefes - Turul
Totaal beoordeling

Selecteer het aantal sterren voor jouw beoordeling!

Uw Review

Deel jouw opinie met anderen door een uitgebreide beoordeling te schrijven