True Cloudz - EMP

Waardering:
85% of 100
Niet op voorraad
  • Koop 2 voor € 11,50 en bespaar 11%

Puur of mixen? Het kan met True Cloudz – EMP

Officieel is EMP de afkorting van Elektromagnetische Puls. Een schok is ook zeker wat je krijgt wanneer je deze verrassende smaak begint te roken. Het bied je de combinatie van zure limoen met zoete passievrucht. Een interessante smaak om zeker eens puur uit te proberen, maar het daagt ook uit om het nog schokkender te maken door de juiste mix te vinden. Bij bestelling ontvang je een doosje van 75 gram. Dit lijkt misschien weinig, maar je hebt per rooksessie maar 5-10 gram nodig, afhankelijk van hoe lang je wilt roken. Uit één doosje kun je dus gemakkelijk 10 rooksessies halen. Deze hoeveelheid is voldoende voor 35-60 minuten rookplezier.

Experimenteer jij graag met je eigen smaakcombinaties? Dan moet je de waterpijppasta van True Cloudz eens proberen. Naast dat je met slechts een klein beetje pasta al heerlijk dikke rookwolken kunt krijgen, is het ook perfect geschikt om mee te experimenteren. Het beste kun je hiervoor een phunnel bowl gebruiken. Door de relatief droge structuur blijft de pasta namelijk een beetje kneedbaar. Hierdoor kun je het goed mixen met ander rookwaar zonder dat de smaken te veel in elkaar gaan overlopen. Naast het maken van je eigen combinaties kun je ook een beetje wisselen met hoe sterk je de ene of andere smaak wilt proeven.

Overzicht

  • Merk: True Cloudz
  • Naam : EMP
  • Smaak: Limoen en passievrucht
  • Inhoud: 75g
  • Gebruiksaanwijzing: Zorg dat de pasta voor gebruik eerst even goed gemengd is. Smeer 5 tot 10 gram in een phunnel bowl. Laat het daarna goed verwarmen en geniet van de volle smaak.
Kenmerken
Merk True Cloudz
Nicotine gehalte Zonder nicotine
Herkomst Duitsland
Structuur Droog
Smaak soort n.v.t.
Smaak Limoen
Hoeveelheid 75 gram
Kwaliteit Economy (B)
BEOORDELING & REVIEWS
4.25

Gemiddelde beoordeling

Waardering:
85% of 100
30 ster
200
50 ster
één
100 ster
één
200 ster
123
één ster
123
Kwaliteit 5.00
100% of 100
Prijs 3.50
70% of 100
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:True Cloudz - EMP
Totaal beoordeling

Selecteer het aantal sterren voor jouw beoordeling!

Uw Review

Deel jouw opinie met anderen door een uitgebreide beoordeling te schrijven