Farida - Mystika vaas

Op voorraad
€ 29,95
Delen

Farida Mystika vaas, een prachtig versierde vaas voor bij je stang

Zonder vaas geen waterpijp. Het is een van de belangrijkste onderdelen. Bij bestelling van een nieuwe pijp zit er dan ook altijd een vaas bij. Vaak is deze vaas geheel afgestemd op de stang om een mooi geheel te vormen. Het is echter ook mogelijk om hierin zelf een beetje te variëren. Zo kun je in veel gevallen de originele vaas vervangen voor iets anders. Dit is bijvoorbeeld ook prettig wanneer de oorspronkelijke vaas om wat voor reden dan ook niet meer goed is.

Wanneer je op zoek bent naar een vaas die niet alleen functioneel, maar vooral ook decoratief is, dan is deze Mystika vaas een echte aanrader. De vaas is rijkelijk met de hand versierd door Egyptische artiesten in oriental style. Naast dat de versieringen erg mooi zijn, zullen deze ook niet slijten, waardoor je een echt pronkstuk in huis haalt. Dit is dus een product voor de echte liefhebber en kan aangeschaft worden als upgrade van je shisha.

De vazen zijn beschikbaar in de kleuren:

* Deep Purple

* Dark Green

* Magical Red


Deze waterpijp vazen zijn ideaal ter vervanging van de vazen van onze traditionele waterpijpen. Deze waterpijp vaas heeft een opening van 4,5 diameter en is dan ook geschikt voor alle waterpijpen van het merk Khalil Mamoon, Farida waterpijpen en El Nefes (traditionele el nefes waterpijpen, behalve de ''El Nefes meets Oduman'' modellen).

Bestel wel voor de zekerheid altijd even een nieuw vaas rubber bij zoals onze standaard rubbers of hogere kwaliteit siliconen vaas rubbers

Let op: Bij onze traditionele waterpijp vazen kunnen er altijd kleine imperfecties en offenheden te vinden zijn. Dit komt doordat dit product hand gemaakt wordt. Liever geen offenheden? Ga dan voor een luxe hoge kwaliteit boheems kristallen vaas!


Let op: Gebruik bij het schoonspoelen van je vaas altijd lauw water. Bij te warme temperaturen kan het glas zwakker worden en zelfs barsten. Gebruik ook onze schoonmaakpoeder om de vaas mee te onderhouden en de professionele schoonmaakborstel om de vaas zonder problemen te kunnen reinigen. 


Unieke en exclusieve waterpijp producten verkrijgbaar bij Premium-Hookahs

Let op: Helaas zijn er van dit product veel namaakartikelen op de markt. Premium-Hookahs is de officiele dealer van dit product in Nederland. Hierdoor kunnen wij de origine van dit product garanderen!Let op: Past zonder aanpassingen op alle Farida waterpijpen. Om het aan te sluiten op een Khalil Mamoon waterpijp, El Nefes waterpijp of andere traditionele waterpijp hebt met rubber sluiting, heb je deze textiel tape nodig om je vaas rubber zelf op maat te stellen. 

Kenmerken
Herkomst Egypte
Productie Handgemaakt
Model n.v.t.
Lengte 30.0000
Merk Farida
Kleur Blauw, Groen, Rood
Kwaliteit Premium (A+)
Type Vaas Glas
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Farida - Mystika vaas
Totaal beoordeling

Selecteer het aantal sterren voor jouw beoordeling!

Uw Review

Deel jouw opinie met anderen door een uitgebreide beoordeling te schrijven