Fragrance & Oud Musk's
Behalve een waterpijp speciaalzaak, worden wij ook vaak gezien als de ideale geschenk winkel voor unieke cadeau's. Behalve dat de waterpijp als een uitermate leuk en uniek geschenk ontvangen wordt op menig verjaardag of event, bieden wij nu onder de vlag van ''Temple of Oudh'' ook luxe Dubai geurtjes aan van vele verschillende populaire merken en geursoorten. Wij vinden Oudh een prachtige verrijking op ons aanbod, aangezien ook hier een heel geurenpallet aan voorbij gaat waarbij gebruik gemaakt wordt van verschillende kwaliteits ingrediënten zoals Amber, Agarwood, Saffraan, Bergamot en ga zo maar door. Onze specialisten met meer dan 17 jaar ervaring op het gebied van waterpijp smaken hebben hun kennis in het herkennen van de vele geuren en smaken shisha tabak ingezet om zo de beste geuren te herkennen. Oudh is in tegenstelling tot normale parfum van de grotere warenhuizen, op olie basis (net als Musk), en is daardoor een veel waardevoller product. De geur blijft veel langer hangen en is veel kruidiger / rijker dan de warenhuis parfums op alcohol basis (naar onze mening eigenlijk een soort van ''toilletspray'', en sterk verdund met alcohol). Ook zijn al deze geuren Unisex, en vindt eigenlijk iedereen dit wel lekker (ongeacht geslacht). Je kunt dus gemakkelijk iemand of jezelf verrassen met één van onze heerlijke oriëntaalse Oudh parfums! 
Laat je door ons meenemen in de wereld van echte geuren!

We hebben speciaal voor jou een nieuw merk opgericht waarop het complete aanbod Oudh parfums te vinden is:

Temple of Oudh perfume en oud geuren

Let op: Temple of Oudh is een nieuwe aparte winkel van ons. Bezoek de shop via www.templeofoudh.com voor een grotere aanbod Oudh parfum. 

Ook ben je uitgenodigd in onze fysieke winkel in het centrum van Den Haag (Boomsluiterskade 2), om alle geuren vooraf te komen testen! 
... Lees meer

Fragrance & Oud Musk's

Er zijn geen producten gevonden.