GOA - Aluminiumfolie x100

Waardering:
87% of 100
Niet op voorraad
Delen

Hoge kwaliteit aluminium folie

De meeste mensen gebruiken normale folie bij het klaarmaken van hun tabakskopje. Maar dan heb je 2 lagen folie nodig omdat je bij 1 laag folie de gevaar loopt dat je tabak te heet wordt en hierdoor kan je minder lang van je waterpijp genieten. Met de speciale hoge kwaliteit folie loopt je dit gevaar een stuk minder. En ook zijn de folie vellen voor je voorgesneden, elke laag is precies groot genoeg en precies dik genoeg.

Hoe te gebruiken?

Na het vullen van je tabakskop pak je 1 laag folie van de GOA aluminium folie. Vouw het velletje met de glimmende zijde naar beneden om de tabakskop heen en prik er gaatjes in. Wil je nog meer tijd besparen? Bestel dan de voorgeprikte folie.

De grootste verschill tussen de voorgesneden aluminium folie en de GOA aluminium folie is dat de GOA folie vierkante velletjes heeft. Dit is een stuk fijner tijdens het klaarmaken van je tabakskop. Je kunt hierdoor je folie nog strakker om je kop heen trekken.

Let op: Deze vellen zijn niet geschikt voor tabakskoppen met een brede diameter. Gebruik in dat geval onze Panzerfolie – 25 meter.

 

Kenmerken
Merk overige merken
Kwaliteit Economy (B-klasse)
Lengte Nee
Type koolaccessoire Niet
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:GOA - Aluminiumfolie x100
Totaal beoordeling

Selecteer het aantal sterren voor jouw beoordeling!

Uw Review

Deel jouw opinie met anderen door een uitgebreide beoordeling te schrijven

BEOORDELING & REVIEWS
4.35

Gemiddelde beoordeling

Waardering:
87% of 100
5 ster
3
4 ster
3
3 ster
0
2 ster
0
1 ster
0
Kwaliteit 4.69
93.8% of 100
Prijs 4.72
94.4% of 100