HC Cascade - Milky (Rose Gold)

Op voorraad
Nog 3 beschikbaar
€ 17,50

HC Cascade – Phunnel Bowl (Rose Gold) met milky afwerking

Met alle verschillende soorten tabakskoppen die er op de markt zijn, kan het lastig zijn om door de bomen het bos te zien. Het Phunnel Bowl (Limited Edition) type werkt immers anders dan de standaard tabakskop. In plaats van kleine gaatjes in de bodem heeft dit type één groot gat in het midden welke als een schoorsteen uitsteekt. Het tabak of pasta leg je in de geul eromheen. Het ontwerp heeft als groot voordeel dat los tabak en de losgekomen sappen in de geul blijven liggen en niet in de vaas vallen of druppelen. 

De Cascade - Phunnel Bowl (Rose gold Edition) in samenwerking met HC (black mud bowl company)

Dit model is een phunnel tabakskop van Cascade en HC. Dit zijn beide Spaanse merken die een goede prijs / kwaliteitsverhouding biedt. Het is een uniek model met een geglazuurde afwerking waarbij een techniek gebruik wordt met melk. De kop wordt namelijk in melk gebakken waardoor de smaak nog beter tot zijn recht komt. 

Daarnaast is de schoorsteen in verhouding minder hoog dan vergelijkbare modellen. Hierdoor is de kans kleiner dat de tabakskop vacuüm getrokken wordt. Om wel te blijven voorkomen dat tabak en sappen in de vaas terecht komen, zit er over het gat een bruggetje. Hierdoor kun je de extra grote ruimte van de Cascade Phunnel Bowl gebruiken om lekker veel waterpijp tabak te gebruiken voor een lange rooksessie. 


Tip: Het beste gebruik je deze tabakskop in combinatie met een HMD. De diameter van deze tabakskop is uitermate geschikt voor al onze Heat management devices

Specificaties

  • Merk: Cascade & HC
  • Type: Phunnel tabakskop
  • Afwerking: Geglazuurd (MIlk afwerking)
  • Maat: Extra groot
  • Inhoud: 35g
Kenmerken
Merk Cascade
Soort Phunnel
Materiaal Zwarte modder
Geglazuurd Ja (Geglazuurd)
Herkomst Spanje
Kwaliteit Excellent (A)
Maat Groot
Grootte tabakskopgat Middel
Kleur Bruin, Goud, Roze
Diameter onderkant 2,5 cm
Lengte -
Inhoud tabakskop 0.0000
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:HC Cascade - Milky (Rose Gold)
Totaal beoordeling

Selecteer het aantal sterren voor jouw beoordeling!

Uw Review

Deel jouw opinie met anderen door een uitgebreide beoordeling te schrijven