Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.De grootste waterpijp speciaalzaak van de Benelux De grootste waterpijp speciaalzaak van de Benelux!

Amy Stone 125g - Serene


Dubbelklik op de afbeelding voor uitvergroting

Meer afbeeldingen
  • amy stone serene 125g
Khalil Mamoon - 1001 Nights delen via Google Plus Amy Stone 125g - Serene delen via Twitter Amy Stone 125g - Serene delen via Facebook Amy Stone 125g - Serene delen via Email Amy Stone 125g - Serene details printen
Premium punten Je ontvangt 25 punten voor een review.
€ 6,00
KLEINE VOORRAAD

Premium punten Je ontvangt 6 premium punt(en).

Amy Stone is een Duits dat onder andere dampsteentjes produceert. Ze vormen een gezonder alternatief voor waterpijptabak. Bij deze specifieke smaak kun je genieten van de combinatie van mandarijn en citroen.
Levering door Premium-Hookahs
  • Gratis Verzending vanaf €59,-
  • Niet goed, geld terug

Amy Stone – Serene: Heerlijke combinatie van mandarijn en citroen

Het is heel goed mogelijk om je favoriete smaken tijdens je rooksessie te combineren. Hierbij vind je soms unieke combinaties die heel goed smaken. Deze Serene is een subtiele en mysterieuze smaakcombinatie die al snel een van je favorieten kan worden. Het combineert het lichtzoete van mandarijn en het zure van citroen. Bij het openmaken van het bakje kan de geur wat afwezig zijn. Bij bestelling ontvang je een bakje van 125 gram, en je kunt de steentjes eventueel hergebruiken. Hierdoor zijn deze dampsteentjes bovendien ook een goedkoper alternatief voor tabak.

De waterpijpsteentjes van de Duitse Amy Stone hebben veelal klassieke smaken die in het algemeen wel wat zoeter en machtiger zijn in vergelijking met andere merken. Dit komt onder andere doordat ze veel glycerine bevatten. Dit zorgt voor veel smaak. Dampsteentjes vormen een gezonder alternatief voor waterpijptabak, omdat ze geen nicotine, teer of andere schadelijke stoffen bevatten. Rook ze bijvoorbeeld met een echte Amy Deluxe waterpijp.

Merk

Amy Deluxe

Soort

Nee

Herkomst

Duitsland

Structuur

Nat

Smaak

Mandarijn, Sinaasappel

Hoeveelheid

125 gram
 
Premium-Hookahs Productondersteuning

Er is voor dit product nog geen productondersteuning aangevraagd

Please, wait...

Geef je mening en beoordeel dit product

Please, wait...