Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.De grootste waterpijp speciaalzaak van de Benelux De grootste waterpijp speciaalzaak van de Benelux!

El Nefes Hookah Cream - Menthol Gum


Dubbelklik op de afbeelding voor uitvergroting

Meer afbeeldingen
  • menthol gum
Khalil Mamoon - 1001 Nights delen via Google Plus El Nefes Hookah Cream - Menthol Gum delen via Twitter El Nefes Hookah Cream - Menthol Gum delen via Facebook El Nefes Hookah Cream - Menthol Gum delen via Email El Nefes Hookah Cream - Menthol Gum details printen
Premium punten Je ontvangt 25 punten voor een review.
€ 8,00

Bestel Binnen

Morgen in Huis!

KLEINE VOORRAAD

Premium punten Je ontvangt 8 premium punt(en).

El Nefes Hookah Cream is een waterpijppasta die dikke rookwolken met een volle smaak produceert. Met de deze smaak smaak proef je frisse kauwgom.
Levering door Premium-Hookahs
  • Gratis Verzending vanaf €59,-
  • Niet goed, geld terug

Revolutionair roken met El Nefes Hookah Cream – Menthol Gum

El Nefes Hookah Cream is een lijn voor waterpijppasta. Deze pasta is ontwikkeld door El Nefes, een Turks merk wat ook bekend staat om zijn waterpijpen. Er is een groeiende vraag naar alternatieven voor het roken van tabak. Stoomsteentjes zijn hier een goed voorbeeld van, maar ook deze pasta voldoet aan deze vraag. Je bent verzekerd van dikke rookwolken, volle smaak en lange rooktijd met maar een klein beetje pasta. Bovendien is de pasta nicotine en teer vrij, dus heb je een perfect alternatief voor wanneer je wilt stoppen met roken.

Smeerbare frisse kauwgom

Menthol Gum heeft de heerlijke smaak van frisse menthol kauwgom. Je bent verzekerd van een explosie van frisheid. Hierdoor is de smaak uitstekend geschikt voor op een warme zomerdag. Dankzij de hittebestendige glycerol pasta kun je op een gezonde manier genieten van deze smaak.

Overzicht

  • Merk: El Nefes Hookah Cream
  • Smaak : Menthol Gum
  • Inhoud: 120g
  • Gebruiksaanwijzing: Spuit de pasta direct vanuit de tube over de oppervlakte van je tabakskop totdat je een aardig laagje hebt. Laat het daarna goed verwarmen en geniet van de volle smaak.

Merk

El Nefes

Soort

Hookah Squeeze

Herkomst

Turkije

Structuur

Nat

Smaak

Kauwgom, Menthol

Hoeveelheid

120 gram
 
Premium-Hookahs Productondersteuning

Er is voor dit product nog geen productondersteuning aangevraagd

Please, wait...

Geef je mening en beoordeel dit product

Please, wait...