Hookah Flame - Patch

Op voorraad
€ 90,00
Kort Overzicht

Hookah Flame is een Hongaars merk met grote ambitie. Moderne stijl en strakke modellen. Betaalbaar, stijlvol en praktisch: Hookah Flame is een nieuwkomer, maar zeker de aandacht waard. De Hookah Flame Patch is een machtig grote waterpijp en -waardige toevoeging aan ons assortiment.

 • Logo
  Gratis verzending vanaf €49,-
  anders slechts €3,95!
 • Logo
  Voor 18:00 besteld,
  morgen in huis!
 • Logo
  31 dagen retourneren.
  Niet goed? Geld terug!

Hookah Flame presenteert: Patch waterpijp

Moderne materialen met traditionele kwaliteit. Vanaf het moment dat de Patch uit de doos komt is hij klaar voor gebruik. Hookah Flame spiekt bij gebruiksvriendelijk merk Amy en neemt van haar al het goede over. Met een indrukwekkende 80 centimeter torent de Patch waterpijp omhoog. Indrukwekkend is de stang in uiterlijk; een complex patroon - geverfd in prachtige kleuren - streelt het oog. Intimiderend in formaat, maar hoogstens makkelijk in gebruik: ook het kliksysteem is bij de Hookah Flame patch waterpijp aanwezig.

De Patch shisha wordt geleverd met siliconen slang en -afdichting. Naast de praktische voordelen van de siliconen onderdelen (makkelijk wendbaar en flexibel) ziet het er bovenal verdomd netjes uit. De glasheldere vaas torent omhoog met een mat geverfde stang. De schotel bestaat uit glanzend aluminium en het strakke Hookah Flame logo op de bijbehorende chimney tabakskop maakt het af.

 De juiste balans?

Na een eerste blik is de vergelijking met een Amy Deluxe pijp snel gemaakt. Hookah Flame onderscheidt zich echter wel in de samenstelling van de waterpijp: de Patch heeft geen meerkamersysteem, maar een universele rookkamer. De keuze hiervoor is bewust; Hookah Flame kiest ervoor haar airflow te perfectioneren. Voor de ervaren roker die een goed geisoleerde pijp zoekt is de Patch perfect.

De complete Hookah Flame Patch wordt geleverd met:

 • Glasheldere glazen vaas
 • Geverfde aluminium stang in gewenste kleur
 • Chimney tabakskop
 • Rubberen afdichtingen
 • Aluminium schotel
 • Wasbare silicone slang in bijbehorende kleur

Let op: Gebruik bij het schoonspoelen van je vaas altijd lauw water. Bij te warme temperaturen kan het glas zwakker worden en zelfs barsten. Vazen die breken door verkeerd onderhoud worden door ons niet vergoed.

Let op! Deze waterpijp heeft meerdere aansluitingen, maar wordt geleverd met één slang. Met een extra slang (of twee) kun je - zonder gedoe - genieten met vrienden. Kijk hiervoor bij ons ruim assortiment aan wasbare slangen.

Productinformatie
Merk Hookah Flame
Aantal slangen 1 slang, 2 slangen
Lengte 80
Gewicht stang (Gram) Onbekend
Kwaliteit Excellent (A-klasse)
Sluiting Klik
Rookkamer universele
Herkomst Hongarije
Productiewijze machinaal
Kleur Blauw, Groen, Paars, Rood, Zwart
Schrijf een review
Schrijf een review overHookah Flame - Patch
Totaal beoordeling

Selecteer het aantal sterren voor jouw beoordeling!

Review

Deel jouw opinie met anderen door een uitgebreide beoordeling te schrijven