Kaya - Green Neon 630 B

Niet op voorraad
Delen

Kaya presenteert: de Green Neon 630 (Donker) waterpijp

There's a new kid on the block. Net als Amy Deluxe afkomstig uit Duitsland: Kaya introduceert een nieuwe lijn hoogwaardig moderne waterpijpen. Wij dachten dat Amy en Oduman oog voor uiterlijk hadden, maar Kaya overtreft. De Green Neon 630 (Donker) waterpijp biedt alles wat de moderne roker nodig heeft. Het klik-systeem is aanwezig, dus geen geschroef of gedraai met vaas en stang. De moderne rookkamer zorgt voor een prima airflow, maar het prachtige design is hier hoofdzaak. De foto liegt niet: ook zonder verlichte ijsklontjes schijnt deze waterpijp in het donker.

Makkelijk roken met vrienden: Kaya shisha

Dit model Kaya waterpijp is gemakkelijk opgepimpt naar een vierslangen uitgang: draai de overige rookventielen los en bevestig een van onze slangadapters met ventieldop. Een waterpijp met vier slang uitgangen vind je nergens in de Kaya prijsklasse. Mooi meegenomen dus. Overigens krijg je In deze Spaanse video een goed beeld van het uiterlijk. Geen zorgen, wij verstaan er ook geen ruk van, maar ter demonstratie is de video het kijken waard.

Tot slot: de Kaya Green Neon wordt geleverd met een zwarte wasbare siliconen slang, terracotta tabakskop, mondstuk en asplaat. Uiteraard ook de nodige silicone afdichtingen. Het complete plaatje dus: bij aankoop van een Kaya waterpijp ben je in één klap klaar.

Specificaties:

  • Groen siliconen rookkolom
  • Terracotta tabakskop met asschaal
  • Siliconen slang
  • Luxe mondstuk (groen)
  • 2 slangaansluitingen(mogelijkheid voor 4 uitgangen!)
  • 2 ventieldoppen
  • 73 cm (inclusief tabakskop)

Let op! Deze waterpijp heeft meerdere aansluitingen, maar wordt geleverd met één slang. Met een extra slang (of twee) kun je - zonder gedoe - genieten met vrienden. Kijk hiervoor bij ons ruim assortiment aan wasbare slangen.

Let op: Gebruik bij het schoonspoelen van je vaas altijd lauw water. Bij te warme temperaturen kan het glas zwakker worden en zelfs barsten. Vazen die breken door verkeerd onderhoud worden door ons niet vergoed.

Kenmerken
Kleur Groen
Merk KAYA
Aantal slangen 1 slang
Lengte 73.0000
Gewicht stang (Gram) Onbekend
Kwaliteit Excellent (A-klasse)
Sluiting Schroefdraad
Type Vaas Waterpijp Glas
Type Diffuser Geen ingebouwde diffuser
Rookkamer universele
Herkomst Duitsland
Productiewijze machinaal
Model Modern
Kleur Groen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kaya - Green Neon 630 B
Totaal beoordeling

Selecteer het aantal sterren voor jouw beoordeling!

Uw Review

Deel jouw opinie met anderen door een uitgebreide beoordeling te schrijven